Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak jest zbyt atrakcyjny pod każdym względem...

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam mały problem, który ostatnio urósł do rangi wielkiego. Otóż mój od 4 lat chłopak zaczął świetnie zarabiać, co przy jego wyglądzie (przystojny, wysoki brunet) i niesamowitym guście do ubrań - świetne buty, markowe dobrze dopasowane koszule, marynarki, fajne spodnie, elegancki płaszcz - czyni go ideałem faceta. Poza tym ma świetny charakter, wspaniale mnie traktuje, zawsze jest po mojej stronie, nigdy przy mnie nie przeklną, bardzo szanuje swoich rodziców... mogłabym jeszcze tak długo wymieniać. Dodam, że jestem od niego o 3 lata starsza i na początku to nieraz ja mu coś zafundowałam, nawet za nasze pierwsze wakacje ja zapłaciłam prawie całość i mi to nie przeszkadzało, bo on jeszcze wtedy nie pracował. No i nagle okazało się, że mój K. zarabia jakieś 5 razy tyle, co ja, stać go na wszystko, koleżanki i znajomi wprost się pytają gdzie ja takiego ogarniętego przystojniaka znalazłam, bo to niemożliwe. Zaczynam odczuwać straszną presję... Nie żebym miała jakieś kompleksy, ale nie lubię udawać kogoś, kim nie jestem. Chodzę na spacery w trampkach a on ma na sobie wtedy swoje pantofelki za 600 zł. i nie żeby był jakimś snobem - po prostu uważa, że jak go stać, to powinien kupować to, co jest dobrej jakości i mu się podoba. boje się, że kiedyś on stwierdzi, że powinien być z kimś sobie podobnym. Ostatnio jak kupował garnitur, chciał mi kupić kostiumik za ponad 1000 zł. odmówiłam, bo stwierdziłam, że nie potrzebuje czegoś takiego i szkoda mi było tyle pieniędzy na ubranie - nawet jeśli to jego kasa. Poradźcie coś, kocham go, ale czuję ,że do niego nie pasuje, a nie chce się zgrywać na damulkę - nie jestem taka, jestem prostolinijna i ubieram się schludnie, ale skromnie, nie mam zrobionych paznokci i w ogóle to nie jest w moim stylu takie wymuskanie, mam coś zrobić, czy tak żyć w niepewności, że się ocknie, że nie wyglądam tak jak on - z żurnala...

Gość gość
nikt nic nie ma do powiedzenia? :(

Gość gość
pogadaj z nim o tym,zapytaj czy podoba mu się twój styl,ubiór czy coś w nim by zmienił.. wtedy się dowiesz

Gość prawik26
myślę że większy problem to że jesteś o 3 lata starsza

Gość gość
trochę się boję zaczynać tego tematu z nim, bo może mu coś uświadomię... :( tzn. że rzeczywiście mógłby być z kimś, kto się lepiej prezentuje. jestem atrakcyjną dziewczyną, ale nie "zrobioną" i nie wyglądam zamożnie.

Gość gość
Nie robiłabym problemu z powodu ubioru i stylu w jakim ktoś się ubiera może jemu nie podobają się "wymuskane" laleczki a te bardziej naturalne ostatecznie ubiur to tylko powierzchowność.

Gość gość
Ubiór miało być ó

Gość gość
gość 2015.09.20 Nie robiłabym problemu z powodu ubioru i stylu w jakim ktoś się ubiera może jemu nie podobają się "wymuskane" laleczki a te bardziej naturalne ostatecznie ubiur to tylko powierzchowność. dziękuję za odpowiedź :)