Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowa01

Ciąża na kilka dni przed okresem ?

Polecane posty

Gość styczniowa01

Witam. Może to dość głupie pytanie, ale jestem ciekawa co o tym myślicie. Mam w miarę regularne cykle (28 dni) a nawet 26, 27 - zależy. Kilka dni temu (25 dc) czując już dobrze mi znane bóle okresowe poszłam na całość z chłopakiem. Doszedł we mnie. Teoretycznie jutro powinnam dostać okres, bóle brzucha nadal występują. Tyle, że troche o tym poczytałam. Ten cykl był bardzo dziwny: spadło mi okropnie libido i nie mogłam wyczuć kiedy mam owulacje. Możliwe, że była tydzień temu na weekendzie, ale tego też pewna nie jestem. I teraz pytanie: czy jest możliwość, że do zapłodnienia doszło? Uprzedzam pytanie: ciąża nie będzie dla mnie końcem świata ;) Ps. mam 22 lata.

Gość gość
trudno powiedzieć, jak okres dużo się spózni to się dowiesz

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże zaraz po okresie, co teoretyczne tez jest dziwne. Wszystko sie może zdażyc ;) Pozostaje Ci czekać na miesiączke, a jeśli się nie pojawi to zrobić test :)

Gość styczniowa01
Mi się cały czas wydaje, że ten okres przyjdzie, że będzie. Biegam co chwila do toalety i sprawdzam. Czytałam, że zdarzyły się przypadki, że ktoś zaszedł tak w ciążę. Ja miałam typowe bóle, nawet sądziłam, że pewnie dostane w ten sam dzień czy nawet dzień później.