Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieśmiały i nie zrobiłem czegoś

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o weekend wychodzi na to że miałem zostać u swojej na noc (pierwsza wspólna noc), co prawda ona nie zaprosiła ale jej kuzyn stale mi rzucał jednoznaczne teksty. Znamy się 4 miesiące ona doświadczona ja mało doświadczony do tego nieśmiały, nie potrafię jakoś zorganizować i zaciągnąć jej do łóżka, ona nigdy się nie przyzna że tego potrzebuje.

Gość gość
to się lepiej zorganizuj bo to już czas.

Gość gość
Mam wrażenie że ona czeka na mój ruch, to osoba która jest zawsze miła i dobra, nawet jak coś jej się nie podoba to mi tego wprost nie powie, możliwe że kuzyn zna sytuację i trochę próbował pomóc mnie ośmielić do niej, ale mnie bardziej zamurowało i nie wiedziałem jak zareagować. Mam nadzieję że nie płakała przez to że ją zostawiłem i pojechałem do domu.

Gość gość
moze zacznij od rozmowy? zaplanujcie wspolny weekend co z antykoncepcja, warto poruszyc ten temat przed wspolnym seksem

Gość gość
Nie rozmawiam z nią na tematy seksu, cały czas myślałem że nie jest gotowa, teraz po tych tekstach kuzyna to nie wiem... może po prostu jak będziemy gdzieś razem sami to zacznę robić swoje i tyle.