Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawiam się, że kobiety które nie są dziewicami nigdy nie będą też i żonami

Polecane posty

Gość gość

taka prawda nikt nie chce puszczalskich lafirynd ;)

Gość gość
Każda potwora znajdzie swojego adoratora :D

Gość gość
to jest śmieszne grzmocą się z kim popadnie na imprezach bo przecież one muszą się wyszaleć i dawać doopy każdemu przystojniakowi i lovelasowi na wakacjach w mielnie łebie ustce władku na mazurach itd. a potem mówią że miały jednego był to długi związek i on je zdradzał... kto wam w to qrwa uwierzy? Będziecie same taka was czeka przyszłość!

Gość gość
ja jestem dziewica i tez nigdy nie bede żoną, nie chcę

Gość gość
11:41 ahahaha taa znajdzie tylko problem w tym, że ten adorator jednocześnie będzie bajerował kilka na raz ;) bo porządny facet w życiu nie zwiąże się z jakaś puszczalską lafiryndą. znałem taką uderzała do mnie ale problem w tym, że nie tylko do mnie i to JESZCZE na moich oczach... :O a potem wielce zdziwiona i obrażona że nie chce mieć z nią nic wspólnego głupia p***a... :/

Gość gość
widze ze ktos tutaj ma WIELKI bol d**y ze kobiety uprawiaja seks, musi wiec wymyslac niestworzone historie o tym, ze kazda nie dziewica to puszczalska :D hahaha!

Gość gość
Ja byłam w 2 związkach, z nikim się przypadkowo nie grzmocę ani z nikim nie szaleję, na imprezy nie chodzę, żadnych zboczeń nigdy nie uprawiałam bo sie brzydzę, a ty za te wszystkie oszczerstwa i za promocje islamu którą prowadzisz w innych wątkach, dostaniesz choroby psychicznej i skończysz w szpitalu dla umysłowo chorych powiązany kaftanami robiąc pod siebie, po lobotomii, z wycieta połową mózgu.

Gość gość
"Ja byłam w 2 związkach, z nikim się przypadkowo nie grzmocę ani z nikim nie szaleję, na imprezy nie chodzę, żadnych zboczeń nigdy nie uprawiałam bo sie brzydzę" a ja byłem na księżycu dasz wiarę? Boa ja tobie nie... i nie promuje tu żadnego islamu mówię tylko co się działo w historii i co było za to odpowiedzialne a to ci się wtedy działo jest podobne do tego ci się teraz dzieje!

Gość gość
W d. mam czy takie ś/cierwo jak ty, wyznawca mahometa teskniący za islamem w Polsce, wierzy mi czy nie. Jesteś zerem i nie mam obowiązku cie o niczym zapewniać. Chcę ci tylko uswiadomić jak skończysz - jako ubezwłasnowolniony psychol zamkniety przed społeczeństwem dla jego dobra. W psychiatryku bedą oddawac na ciebie mocz.

Gość gość
11:56 natomiast ty skonczysz jako stara panna lub samotna matka ;)

Gość gość
A co cie to obchodzi? Zajmij się szambem swojego własnego życia.

Gość gość
On nie skończy w psychiatryku ale w więzieniu za wspieranie islamskich terrorystów których sprowadza do naszego kraju.

Gość gość
12:04 a co cię obchodzi jak ja skończę? zajmij się rozwijaniem swojego biznesu i fauny bakteryjnowirusowej między swoimi nogami ;)

Gość gość
Akurat nie mam tam żadnej fauny, według najnowszych badań mam stan jak u niemowlęcia :) A teraz wal konia z tej frustracji i bezsilnej złości :)

Gość gość
i tak jesteś puszczalską szmatą i nitk cię nie będzie chciał ze względu na brak błony ;) hehe

Gość gość
Będzie walił aż urwie.

Gość gość
Ile małych dziewczynek zaliczyłeś już muzułmański pedofilu?

Gość gość
co wy tak z tym islamem przecież koleś nawet nie wspomniał słowem walnięte jesteście czy jak?

Gość gość
chwali islam w 150 innych wątkach.

Gość gość
Autor to kumpel terrorystów, sprowadza ich do Polski żeby mordowali chrzescijan.

Gość gość
Chorobliwa religijność często wiąże się ze zboczeniami. Niedorozwinięta osobowość i emocjonalność plus wysoki poziom agresji mogą prowadzić do pedofilii.

Gość gość
Terroryści przejechali autorowi od/byt i wtedy pokochał islam do szaleństwa. Został tez pedałem i niby szuka dziewicy a naprawdę czeka na swoich ciapackich przyjaciół żeby przybyli do Polski i znowu mu urzadzili orgietkę.

Gość gość
pamietacie kto jedyny tutaj chwalil islam ? podpowiem, ze nie bylo wiecej takich osob, tylko teraz pisze z goscia. Rescator555 ludzie juz mu przestali odpisywac w tematach na dziale erotycznym to nie ma z kim pisac i przylazl tutaj, jestem pewna ze to on

Gość gość
A co byś zrobił, jakby ta Twoja dziewica nie krwawiła, autorze?

Gość gość
A ja jestem dziewicą, ale nie chcę mieć męża, instytucja małżeństwa kojarzy mi się z uprzedmiotowieniem drugiego człowieka, podpisywanie umowy. I jeszcze żeby mnie potem nie szanował, albo zostawił? Wolę konkubinat, nie trzeba się miesiącami męczyć w sądach.

Gość gość
dawać doopy każdemu przystojniakowi i lovelasowi na wakacjach w mielnie łebie ustce władku na mazurach itd. no zesz k... właśnie mi uświadomiłeś , ze nigdy nie dawałam d... na Mazurach, trzeba nadrobić :D

Gość gość
natomiast ty skonczysz jako stara panna lub samotna matka zaprawdę powiadam wam, ze to jest lepsze niż zadanie się z takim pajacem jak autor i słuchanie takiego żałosnego pier..olenia po całych dniach

Gość gość
A co byś zrobił, jakby ta Twoja dziewica nie krwawiła, autorze? x Zamordowałby jak porządny islamuch. Wykopałby dół, zakopał do połowy, zaprosiłby innych islamskich pedałów na imprezę i porzucaliby sobie kamieniami.