Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Zdawałam maturę w sierpniu i jednak stwierdziłam, ze chciałaym iśc na studia w tym roku. Nie chciałabym również wyjeżdżać z Suchej Beskidzkiej <3 i postanowiłam wybrać się na Turystykę i Rekreację na Wyższą Szkołę Turystyki i Ekologii. Moi znajomi bardzo polecali mi WSTiE, jednakże chciałam zasięgnąć innych opinii! :) Zostawiam trochę informacji: http://study4u.eu/uczelnia/115-wyzsza-szkola-turystyki-i-ekologii Dzięki za każdą opinie!

Gość Fulaka
WSTiE zdecydowanie daje radę! Byłąm na turystyce, studia wspominam super, z pracą nie było potem większych problemów, a o to chodziło ;) I pamiętam, że plany zajęć były super ułożone,a to nie jest oczywiste!

Gość gość
idiotyczna reklama żenującej szkółki do wyciągania kasy i produkowania bezrobotnych

Gość Delma90
A co z nimi jest nie tak? W suchej mam kilku znajomych, którzy u nich studiują i sobie raczej chwalą, wiadomo - jak jest sesja to każdy narzeka, ale ogólnie są zadowoleni :)

Gość Kasiekkkq
Mi się podoba, jestem u nich na II roku turystyki, pracuję sobie bez problemu, taki mam super rozkład zajęć ) Do tego ciekawe zajęcia, sensowne praktyki, staże jak ktos chce i np. nie pracuje - czego jeszcze można chcieć?

Gość weltakuś
Moim zdaniem dobra uczlenia. Ludzkie podejście, wielki plus. Bardzo sensownie rozłożone zajęcia - można godzić z innymi obowiązkami. Staże i praktyki są, też plus. Nie czuję się jak numerek, nie żałuję, że zdecydowałam się na nich! No i promotora mam teraz rewelacyjnego!

Gość reliksak
Z uczelni jestem zadowolony. Mają fajny poziom, dają szanse na rozwój, praktyki, staże, praktyczne zajęcia - dla mnie sporo plusów u nich jest, serio. Warto ich brać pod uwagę

Wiem, że to stary temat, ale po samym przeczytaniu go mogę odpowiedzieć, że to bez sensu