Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 22 lata i dwójke dzieci

Polecane posty

Gość gość

Syn ma 4 latka a córka dwa. Oboje są po innych ojcach, problem jest w tym, ze z zadnym z nich nie jestem. Ojciec syna zostawił mnie gdy byłaam w ciąży a ojca córki ja zostawiłam bo nie pozwalał mi wychodzić ze znajomymi, cały czas musiałam siedzieć w domu z dziećmi sprzatać, prać gotować i tak w kółko, a On wielki dobry bo pracuje i zarabia na rodzine. Nie będę kurą domową chcę mieć faceta, który mnie będzie traktował jak kobiete a nie jak kure domową, który pozwoli mi wyjść a nie tylko siedzieć w domu, jestem młoda co to 22 lata? Teraz mieszkam z matką i na weekendy moge sobie iść na impreze bo Ona piluje dzieci :D A czy wy chodzicie na imprezy mając dzieci?

Gość gość
ale debilka :D i tak nie będziesz nikogo miała no chyba że w kiblu na tej imprezie po za tym i tak prowo :)

Gość gość
Nie, nie chodzę. Ale przed urodzeniem dziecka też raczej nie chodziłam. Wolę kameralne spotkania ze znajomymi.

Gość gość
Moze zamiast myśleć o imprezach pomyśl o szkole wyksztalceniu daj dziecia przykład ja mam 24,lata dopiero zamieszkałam z narzeczonym wszystko po kolei a nie bach 2,dzieci i to z innymi masakra :/ teraz zycia nie masz a pracowałaś kiedy kolwiek

Gość gość
dobra co wy się przejmujecie? zdechnie z głodu wraz ze swoimi bękartami :P

Gość gość
Na imprezy chodze dziecmi zajmuje sie moja mama bo ja nie mam na to czasu. No i pracuje a maz odplynal w sina dal. Jest zagranica i juz do mnie nie wroci. Wcale mi to nie przeszkadza, bo od niego potrzebuje tylko pieniedzy. Dostaje 1.000 euro miesiecznie wiec nie jest zle.

Gość gość
Oczywiście,że czasami wychodzimy razem z partnerem, oszalałby czlowiek jakby mial tylko przy dzieciach i w garach siedziec, ale to nie sa nie wiadomo jakie imprezy jakis gril u znajomych, kino, teatr, nie wiem jakie Ty masz na mysli imprezy, skoro chcesz chodzic na nie sama.

Gość gość
jak bym taką idiotkę miał to też bym odpłynął i to na inną planetę :P

Gość gość
To co waszym zdaniem jesli ma sie dwojke dzieci to juz tylko siedziec w domu trzeba? Moj byly jest 9 lat ode mnie starszy wiec jemu juz sie nie chce nigdzie chodzic bo ma juz za soba imprezy, a ja nie, bo pierwsze dziecko urodzilam miesiac po osiemnastce

Gość gość
Moze zamiast myśleć o imprezach pomyśl o szkole wyksztalceniu daj dziecia przykład ja mam 24,lata dopiero zamieszkałam z narzeczonym wszystko po kolei a nie bach 2,dzieci i to z innymi masakra :/ teraz zycia nie masz a pracowałaś kiedy kolwiek

Gość gość
tak pracowałam ale jak zaszłam w druga ciaze to musialam po urllopie wychowawczym zrezygnowac z pracy. A szkoly nie skonczylam bo jak zaszlam w pierwsza to ciaze to bylam w ostatniej klasie zawodowki

Gość gość
PROWO! 0/10