Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do czego byscie sie posunęli nie mając co jeść, albo

Polecane posty

Gość gość

...nie mając co dać jeść własnym dzieciom? Kradzież, seks za pieniądze, może cos gorszego...?

Gość gość
Nie wiem bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieję ze nigdy nie będę ale podobno człowiek tak jak i zwierzę ma niesamowitą wole przetrwania i gdy jest głodny zrobi wszystko by zdobyć pożywienie, ogladalam filmy z czasów wojny światowej, ze ludzie by przeżyć zjadali swoje odchody

Gość gość
Wpadłbym na chatę do prawika24 i skasował wszystką forsę z zarobków w necie!

Gość gość
Obejrzyj historie z yodok, gdzie matki łapią ciężarne szczurzyce, wyciągają im płody i karmią nimi własne dzieci. Ludzie zrobią wszystko, żeby przeżyć. Łącznie z kanibalizmem.

Gość gość
Widziałam kiedyś taki film gdzie wycieńczony z głodu człowiek zabił na plaży foke , rozcial ja i zaczął wypijac z niej krew

Gość gość
Podobno człowiek własnie wszystko zrobi z głodu, albo aby dzieciom dać jeść, nawet niektórzy zjadali własne ciało, albo współtowarzyszy zmarłych... W obecnych czasach, nie w czasie wojny, na odludziu itp, pewnie seks za pieniądze, a jeżeli nie miałabym dzieci, bądź opiekę do nich to wyjazd zagranicę do pracy.

Gość gość
Ta, teraz w tym momencie jesteś głodna albo twoje dzieci a ty myslisz o wyjeździe do pracy za granice to do tego czasu zanim wyjedziesz i zarobisz juz dawno z głodu wszyscy pomumieracie

Gość gość
Posunelabym się do tego aby wreszcie iść do pracy.