Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało z moimi zębami !? pomóżcie FOTO

Polecane posty

Gość gość

zauważylam ze mi się albo szczęka skrzywila albo zęby przesuneły ze względu na braki w tylnym uzebieniu.. czy takie coś na przednich zębach da się skorygować aparatem ? czy operacja tylko ? .http://zapodaj.net/1f71ef36a7670.jpg.html

Gość gość
o co ci chodzi masz normalne zęby

Gość gość
nie, przednie zęby sa krzywe..szczęka jest jakas krzywa jakby przesunieta...tam gdzie jest przerwa między przednimi jedynkami..ona powinna być równo z czubkiem nosa ...a ja tam gdzie czubek mam jedynkę zęba..;( jakoś tam się jakby na bok zęby przesuneły

Gość gość
pod zlym kontem ciągniesz druta ,dlatego . Musisz zmienić pozycje do obciagania. Dam ci potrenować na mym fleciku;-)

Gość gość
ale syf k***a

Gość gość
poważnie się pytam...da się to skorygować aparatem?

Gość gość
Moim zdaniem wyglądają normalnie.

Gość gość
to czemu tam gdzie jest przedziałek między jedynkami nie jest on rownolegle z czubkiem nosa? przecież tak powinno być

Gość gość
Ale żółte zęby...

Gość gość
żółte czy nie..pytania jest inne.. nie pisalam tu po ocenę stanu zębów tylko tego co się stało z szczęka

Gość gość
masz przesuniętą , idź do ortodonty , to ci powie.Albo do dentysty mi korygowała dentystka , po prostu opiłowa lekko boki.Ale miałam inaczej skrzywione.

Gość gość
zrób jakieś normalne zdjęcie, to jest nieczytelne

Gość gość
ale jak to boki c***iłowala? mi chodzi o to ze zęby poprostu sa nie na miejscu jakby przesunięte i czy aparat da rade je przestawić wogole czy potrzebna jest operacja jakas

Gość gość
Miałam inaczej skrzywione niz ty, i dlatego dało radę tak skorygować łuk. U ciebie myślę , że aparat raczej.ale to poszukaj gabinetu dentysta plus ortodonta. Ja widzę, że masz dośrodka skrzywiona i podchodzi pod drugą jedynke.

Gość gość
Idz po prostu do dentysty! Specjalista udzieli ci fachowych wskazowek. Ze swojej strony mogę polecic ci klinike Dental- Med Możesz tam liczyc na naprawde profesjonalna pomoc

Gość gość
Polecam udać się do ortodonty, który by wyjaśnił wszystkie twoje wątpliwości. Możesz skorzystac z usług www.ortodonta-katowice.eu , bo tam zawsze profesjonalnie podchodza do każdego klienta.