Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszer2901

GREEN MAGMA DZIAŁA!!! TO NIE OSZUSTWO!!!

Polecane posty

Gość Aszer2901

Witam Wszystkich. Jestem przysłowiowym "NIEWIERNYM TOMASZEM" bo nie wierzę w nic, co pokazuje telewizja. Skusiłem się jednak na GREEN MAGMA po reportażu w DDTVN. Do Nich akurat mam zaufanie. UWIERZCIE mi Państwo- PRZYSIĘGAM: Green Magma 60tbl DZIAŁA. Schudłem 5kg w 21dni. Trenuję 3x/7 halową piłkę nożną. Po tygodniu zażywania rozpoczyna się proces "oczyszczania" organizmu z wody, chemii i następuje spalanie tkanki tłuszczowej zamienianej na energię. Giną zbędne kg... Zarysowują się mięśnie. Wstaje się wypoczętym i zregenerowanym. Cena to 119zł za 60tbl bo trzeba zażywać 2x dziennie. Powiem tak: Skład Green Magma + ruch (silownia, bieg, spacery, rower, basen LUB inny wysiłek fizyczny) sprawi, że UPRAGNIONE EFEKTY BĘDĄ WIDOCZNE BAAAARDZO SZYBKO!

Gość Maria900406
Gratuluję! Ja w prawdzie nie trenuję, jestem Kobietą pracującą. W sumie z polecenia skorzystałam z oferty zakupu tych tabletek. Opłacało się! Zrezygnowalam w ogole ze smazonego, odgrzewanego jedzenia. Niedość, że człowiek się czuje lżej to po tym produkcie waga w dół idzie. 2 kilo mniej tygodniowo to zawsze cos.