Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam nadzieje, że będę miała faceta

Polecane posty

Gość gość

Te wszystkie portale randkowe to kompletne dno! Wyciągaja od ludzi tylko pieniądze, cholera jasna! Wypróbowałam edarling to tam ponad 100 zł trzeba zapłacić za używanie tego. Sympatia to tam nikt z tego nie korzysta, badoo i fotka same gówniarze...

Gość gość
Podobno portal Przeznaczeni jest dla ludzi z wartościami

Gość gość
No trudno, ale pomyśl że mogłabyś trafić na typa, który codziennie biłby cię metalowym prętem.

Gość gość
poderwać kogoś

Gość gość
Trudno zostaniesz starą panną.

Gość gość
No to jest rzeczywiście pocieszenie

Gość gość
Spokojnie znajdziesz kogoś głowa do góry? W jakim wieku jesteś?

Gość gość
A ja poznałam na sympatii mojego chłopaka :)

Gość gość
Głowa do góry? Ciężko o to w moim wieku jestem styrana doświadczeniami z bagażem doświadczeniem, lat mam tyle co Madonna :(

Gość gość
A gdzie jest powiedziane, że każda kobieta musi mieć partnera? Wiadomo, że niewykształcone maszkarony z krzywym ryjem będą same. Bo tak właśnie ma byc!

Gość gość
A może za bardzo wybredzasz? :) z osób które znam i sa same i szukają kogoś to zauwazylam ze nie maja nikogo bo szukają ideału

Gość Stary Kawaler Wacek
Trudno, zostaniesz najwyżej sama , życie jest brutalne , tak naprawdę nic teraz nikogo nie obchodzi.

Gość gość
22:22 po co się podemnie podszywasz idiotko/idioto? Co do pytania mam 17 lat. Nie wybrzydzam. Facet musi być inteligenty, miły i mieć fajną osobowość. Z wyglądu ciachem nie musi być, ale kompletnym brzydalem też nie.

Gość gość
wymagasz modela stad ta samotnosc

Gość Stary Kawaler Wacek
Nikogo to nie obchodzi.

Gość gość
Wymagam tylko fajnej osobowości. Poznałam ostatnio modela to był okropnym egoistą i narcyzem i co mi po takim?

Gość Stary Kawaler Wacek
A co ty możesz wymagać, nie stać cię na chłopaka i tyle, będziesz sama.

Gość prawik29
Jestem prawikiem mam 29 lat i 17latkę biorę w ciemno. Jesteś zainteresowana? :)

Gość gość
Ma miec fajna osobowosc: "ma imprezowac cpac miec kase super fure fajnych kumpli dziewczyny maja za nim szalec (ale on ma chciec tylko mnie!) ma miec buzke jak jared leto."

Gość gość
Piszesz, że na badoo są sami gówniarze, a mnie tam znalazł naprawdę wartościowy i szukający miłości facet.

Gość gość
Ja na badoo poznałam właśnie tego modela egoistę, potem jakiegoś gówniarza co chciał moje nowsze aktualniejsze zdjęcię (więc pogoniłam) i innych dzieciaków. Zboczków jako tako nie było. A jesli chodzi o fajną osobowość to mam na myśli - inteligenty, mądry, z poczuciem humoru, miły, romantyczny.

Gość gość
mowilas o badoo.to calkiem fajna strona bo neutralna, celem jest zapoznanie ludzi, nie od razu utworzenie zwiazku.zeby utweorzyc zwiazek, trzeba najpierw poznawac ludzi na nautralnym gruncie.wszystko sie zaczyna od neutralnej gadki szmatki o muzyce czy podrozach, nie zaczynajac ze "szukam partnera, powiedz cos o sobie.ile chcesz miec dzieci".polecam tez tagged, podobna jak badoo, nie nastawiona od razu na szukanie drugiej polowy.obydwie sa skuteczne, wlasnie ze wzgledu na nautralnosc, przy okazji mozna znalezc i przyjaciol.w koncu poznaje sie ludzi na uczelni, w pracy, itp. ktore maja za cel cos innego

Gość gość
na badoo i tagged sa ludzie w kazdym wieku, a ze tylko gowniarze sie toba zainteresowali to zbieg okolicznosci.jest tyle samo osob w twoim wieku i starszych co G.

Gość gość
To zobacze jesscze to tagged. Bo na badoo wpisałam od razu, że chce umówić sie z chłopakiem

Gość łysy z portalu randkowego
Na badoo są brzydkie baby i rozwódki po 30 w dodatku szukające rycerza na białym koniu o wyglądzie Ronaldo i nie odpisują na wiadomości.Sympatia to samo.

Gość gość
Tagged jest po angielsku więc lipa :/ na pewno tam nie ma Polaków.

Gość gość
Autorko jesteś jeszcze bardzo młoda, znajdziesz jeszcze faceta:) miałam kiedyś takie same myśli. Dlugo bylam sama a w wieku 18 lat, zaczął dobmnie podbijać facet, który w ogóle mi się nie podobal wtedy. Bylam pewna ze nic z tego nie bedzie bo to nie mój typ. Ze jest pelno takich itd. Teraz mam 24 lata a ten facet jest moim mężem :)

Gość gość
A no widzisz nie był w twoim typie, no ale sie przekonałaś :) ja nie wymagam faceta o wyglądzie modela, na prawde. Podoba mi sie jeden z kolegów to koleżanki mówią, że on za urodziwy nie jest sa na prawde przystojniejsi od niego, a dla mnie on jest wręcz piękny :) jedynie co mu brakuje to inteligencja i troche oleju w głowie. Dlatego szukam kohos starszego, 20+