Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonorrra

Jesli on za Tobą nie szaleje.. odpuść. .nie bądź glupia jak ja

Polecane posty

Gość eleonorrra

Chce was przestrzec. Nigdy nie popelnijcie takiego błędu jak ja! Mój pierwszy chlopak moja wielka miłość. Po paru latach mnie zostawil. Przez kolejne lata spotykalam sie z różnymi. Bylam w jednym powaznym zwiazku. Ciagle jednak myslalam o tym pierwszym. Do czasu az poznalam... mojego męża. Ideal. Facet z tzw wyzszej półki. Takie sprawial wrazenie. Elegancki. Swietne studia. Pogada na kazdy temat. Zakochalam sie niemalze od pierwszego wejrzenia. Mysl o tym pierwszym juz na wiele lat wypadla z mojego serca. Powinnam byc zatem szczesliwa, tak? Znalazlam prawdziwa miłość. .. czyzby? Specjalnie zamykalam oczy na wszystko zle co sie dzieje. Bylam nim tak oszolomiona ze wybaczalam i zapominalam wszystko. .. a troche tego bylo. Ostatnio juz stracilam resztki cierpliwosc i wszystko sobie przypomnialam. Dziewczyny nigdy nie lekcewazcie takich znakow!!! Dokladne wypunktowanie w następnym poscie.

Gość gość
faceta trzeba krótko trzymać na smyczy

Gość gość
gość dziś Pod pantoflem, stąd nazwa dla takich "facetów". Pantofel.Faceta na smyczy nie uwiążesz. :classic_cool:

Gość eleonorrra
1. Na początku znajomości fo ja wykazywalam inicjatywe. On sie jej poddawal. Sam z siebie nigdy nic nie proponowal. Sprawial wrażenie obojetnego. Czy sie spotkamy czy nie to jemu jakby wszystko rybka. 2. Dlugo musialam czekac na pocalunek. Sam z siebie nie zaczal. Pierwsza to zrobilam. Nie poczulam jednak tych iskier bo on jakby sie w to nie wczul. Na koniec tylko pow ze dobrze caluje. 3. Seks nam nie wychodzil od razu. Problemy z erekcja? Troche sie naczekalam az zaskoczylo. 4. Lubie spontany. Siedzimy w samochodzie zaczynam sie do niego dobierac. Mowie "podjedzmy w ustronne miejsce" a on? Nic. Prosze o podwozke do domu. Robi to bez gadania. 5. Pozniej juz sam zaczynal zblizenia ale rzadko. Chetnie jednak korzystal z moich gierek wstepnych. 6. Nie chcial juz pozniej sie calowac. Odwracal glowe. Argument nieswiezy oddech. Moj nie jego choc to on palil. Juz nawet po umyciu zebow nje dalo rady. 7. Zabral mi tez seks oralny. Jedynie masaz cyckow jako gra wstepna. Bo i tak sie podniece to po co robic wiecej. 8. Pierwsze dzien mieszkania razem. Myslalam ze z lozka nie wyjdziemy w ten pierwszy tydzien. Jaka bylam glupia. Juz na wejsciu wielka kilkudniowa awantura bo przedluzyla mi sie rozmowa o prace a on nie mial drugiegi kompletu kluczy do mieszkania. 9. Co powiedziala jego matka tak bylo. Chciala w weekendy spedzac czas z nim tak bylo. Moje plany nigdy mu nie pasowaly. 10. Po trzech latach oswiadczyny. Najtanszy pierscionek bo na inny go nie stac choc zarabial naprawde sporo jak na ludzi w jego wieku. Skapy strasznie. 11. Nastepny dzien po oswiadczynach on sie zastanawia czy zrobil dobrze. Ja juz kliku osobom sie pochwalilam a on tydzien myslal czy jednak mnie nie zostawic bo do konca mu jednak nie pasuje. 12. Wyznaczylismy wspolnie date slubu. Jego mamie nie odpowiadala. Od razu zmiana. Bo wg niego na powaznie nic nie ustalilismy. 13. Czynsz. Po polowie. Dwa razy mi darowal bo nie mialam. Mieszkanie jest jego. Po pol roku wpada jego matka z afera ze mam zwrocic kase zalegla. Kazal mi to zrobic mimo ze wcześniej darowal. 14. Na slubie chcialam winietki. Jego mama nie. Winietek nie bylo. 15. Po slubie prezenty rozpakowal z mama... 16. W ciazy pierwszej na kolanach scieram podloge. Stoi nade mna i sie gapi. 17. W ciazy drugiej juz nie ma zadnej litosci. Afera za afera bo zamalo robie. 18. Poklocilismy sie na spacerze to wjechal we mnie wozkiem z dzieckiem. Sinca mialam ponad miesiac na 1/3 lydki. 19. Uwielbiam seks wiec kusze na kazdy sposob. Tymczasem nawet na urlopie on tygodniami nie ma sily.

Haha że tacy ludzie istnieją naprawde.. :) Mowa o tobie autorko. Ale ślepa strzała z ciebie.. Ile masz lat ? Byłas az tak w nim zakochana czy tak zdesperowana ? Czy moze jedno i drugie ? :)

Gość gość
Ale co właściwie jest nie tak? Co było, to było.

Gość eleonorrra
Zakochana. Przecież napisalam ze to pierwszy facet po wielu latach przy którym totalnie zapomnialam o pierwszej milosci. Ja w tamtym czasie chodzialam po ulicy i sie smialam z tego szczescia do ludzi. Bylam na mega haju tak mnie na niego wzielo...

Bardzo rzadko sie zdarza że ktos tezezwo patrzy na początku i to jest zrozumiałe ale że po latach gdy to co najmocniejsze opadnie niezauważyla na czym stoi ? To już dziwi

Gość eleonorrra
Po latach to juz uznalam ze najwyzszy czas na dzieci i nie chcialam tracic czasu na szukanie nowego faceta, wzajemne poznawanie, mieszkanie i powazne decyzje. Zajeloby to kolejne lata a jaka gwarancja ze nie trafilabym na gorszego? No i duze znaczenie mialo ze zapomnialam o tym pierwszym a to znaczy ze naprawde go pokochalam.

Gość gość
Zero szacunku do siebie autorko. Nawet minuty nie byłabym z takim chamem jak twój mąż i pisze ci to mężatka ze stażem małżeńskim ponad 20 lat

trafilas na cynika,chociaz wiekszosc ludzi tak ma niestety.Moze przeszlosc z kobieta tak go wyrachowala,ze inaczej juz nie potrafi.Milosc bywa slepa,ale do pewnego momentu.Moglas sie wycofac ale jak to ujelas,szkoda bylo szukac nowego,moze gorszego..a moze nie?Czasem lepiej poplakac po zerwaniu,niz plakac cale zycie lub wieksza polowe tego zycia,ale to juz zapewne teraz wiesz.Zycze powodzenia:)