Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Co ile ładujecie iphona ?

Polecane posty

Ja musze nawet do 3 razy dziennie. Ta bateria jest do kitu strasznie. Widziałem kiedyś na ebayu atomową za 20tysiakow. Ponoć trzyma 15 lat :p

Gość gość
Trzeba bylo kupić porzadnego Samsunga

Gość gość
ajfon to syf przeciez, krotki czas dzialania to emejzing wg Apple :D

Gość gość
Ja na samsunga wpakowałem ubuntu touch i śmiga jak diabli.:classic_cool: Co zrobisz z ajfonem gdy wsparcie mu się skończy? No co? :D

Gość gość
ak to co usmiech.gif problem kupic nowy telefon ? x no i to wlasnie typowy klient Apple ;) zestarzeje sie to trzeba kupic nowy mimo ze stary dziala ;) Apple postarza sztucznie dobre urządzenia, zrobili to m.in z iPhonem 4S, dali niby iOS8 ale telefon ludziom chodzi jak gó/wno :D teraz iOS 9, niby 4 letnie wsparcie wow :D ale bedzie chodzilo jeszcze gorzej, owieczki beda zmuszone wymienic na nowego srajfona :classic_cool: ja mam nadal startego Samsunga Galaxy S2, wsparcia oficjalnego juz dawno nie ma ale mam najnowszy system dzieki open source i ludziom ktorzy poswiecają swoj czas by dostosowac nowego Androida do starych telefonow, u Apple tylko kase wyludzają ;)

Gość gość
Jak masz star**** iPhone 3 to co sie dziwisz ze bateria pada? Swoje juz wysłużył , moj iPhone 6 plus ładuje codziennie bo jest używany 24/7

Gdzie napisałem że kupie iphona ? Zaczynacie mnie wnerwiac, nikt nieodpowie jak czlowiek tylko pierdyoli o 3 krolach.

Gość gość
Teraz prawik masz niewidzialnego AJFONA? :D

Gość gość
mojej mamie iphone trzyma dwa tygodnie, może oddaj na gwarancję?

Gość gość
mi iPhone, trzyma przy takim intensywnym użytkowaniu, mówię o muzyce internecie telefonach bla bla bla.. jakieś półtorej dnia. Kiedy piszę smsy, sprawdzam sieć i dużo dzwonię jakieś dwa dni, kiedy używam rzadziej 5-6 dni

Gość gość
baterii w applach nie da się tak o wymienić idiotko