Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowo upieczona żona

Co zrobić aby facet nie zdradzał

Polecane posty

Gość nowo upieczona żona

no właśnie co? rady jakieś macie?

Gość gość
Przeciez nie jesteś tym facetem ,nie siedzisz w jego mózgu żeby nim kierowac . Nie zmusisz faceta jak będzie chciał latac z pałą to polata tu i tam.

Gość gość
Chyba nie ma uniwersalnej rady. Każdy jest inny, ma inne potrzeby, pragnienia i moralnosć. Myślę że jeżeli facet ma skłonnosci do zdrady to zrobi to choćbyś stawała na rzęsach. Zawsze znajdzie pretekst by zaliczyć skok w bok

Gość gość
Przeciez człowiek nie jest gatunkiem monogamicznym wiec zawsze będzie zapladnial wieksza ilość pan lub panow. Tak, tak, z facetami tez faceci zdradzają kobiety.

Gość gośćH
Kobieto zapamiętaj to na zawsze , że KONKURENCJA NIE ŚPI .

Gość gość
Nie izolować w związku faceta. Bez tabu ja mam partnera Zawsze nawet podczas badań cipki u ginekologa i wspierał porody.Jak izolujesz partnera i ignorujesz i wstydzisz podczas badań czy porodzie to wtedy zdradza i się mu nie dziwię!

Gość gośćH
Co za brednie , że jak facet chodzi z kobietą - żoną - partnerką do gina czy uczestniczy przy porodzie to nie zdradzi .

Gość gość
uprawiaj z nim seks codziennie, nie ma że boli. Nie chce ci się? Zmuś się! Jemu się nie chce? Zmuś go! Pamiętaj, codziennie, najlepiej kilka razy. Wtedy nie zdradzi.

Gość gość
23.23 ma rację u nas jest tak że koledzy męża uważają badanie ginekologiczne krocza bez męża jak zdradę i koledzy swezżony zdradzają. Mój nie zdradza bo zawsze jest przy badaniu na fotelu uczestniczył przy porodach.Do tego mąż więcej pomaga w domu zajmuje się dużo dziećmi dzięki takim przeżyciem.

Gość gość
23.23 ma rację u nas jest tak że koledzy męża uważają badanie ginekologiczne krocza bez męża jak zdradę i koledzy swezżony zdradzają. Mój nie zdradza bo zawsze jest przy badaniu na fotelu uczestniczył przy porodach.Do tego mąż więcej pomaga w domu zajmuje się dużo dziećmi dzięki takim przeżyciem.

Gość gość
Gościu od ginekologa idź się lecz