Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym tak po ludzku z kimś porozmawiać

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi teraz, tymczasem nie mam do kogo się odezwać. Czy ktoś miałby pogadać?

Gość gość
ktoś ochotę'

Gość gość
Czemu smucisz sie?

Gość gość
Nie smutas po burzy zawsze przychodzi słońce. Bedzie dobrze:-))

Gość gość
A podasz nr tel?

Gość gość
Dlatego, że czuję się strasznie samotna i niezadowolona z tego, jak wygląda moje życie. Od kilku lat zmagam się z fobią społeczną i przez to trudno mi żyć normalnie, mimo że staram się jak tylko mogę. Nie mam prawie żadnych znajomych, mało kto mnie widzi, przez co czuję się zupełnie niepotrzebna.

Gość gość
Mam podobnie jak ty.napisz na romantyk-93@wp.pl

Gość gość
Odnoszę wrażenie, że jeśli jest się spokojną osobą, to jest się na tym świecie skazanym z góry na samotność. Najlepiej robić wokół siebie dużo szumu, pić, szpanować. Tylko tacy ludzie zasługują na zainteresowanie...

Gość gość
Byłam niedawno we Francji na winobraniu. Myślałam, że będzie to fajna przygoda, że nawiążę nowe znajomości, tymczasem wyszło jak zwykle. Znowu porobiły się paczuszki, a ja zostałam z boku. Nie wiem czemu mnie to spotyka :(

Gość gość
Dobra, nie wiem po co to piszę, skoro nikogo to nie obchodzi... Tylko tematy o cyckach się liczą...

Gość gośćLilly
Witam koleżankę.Ja również zmagam się z fobią społeczną.Niestety w dzisiejszych czasach trudno z nią funkcjonować.Bezpiecznie czuję się w domu wśród rodziny lub osób które znam od lat.Niestety kilka lat temu musiałam się przeprowadzić i do dzisiaj nie odnalazłam się w nowym środowisku.To dość zamknięta społeczność,typowo wiejska gdzie wszyscy znają się od lat lub są spokrewnieni a ja nadal jestem "ta obca".