Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorastające niegrzeczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Witajcie moi mili. Zmagam się od roku z moim 14 latkiem. Nie należy do grzecznych, chociaz w tym roku jest jak na razie zdecydowanie lepiej. Mam pytanie do Was dośc nietypowe. Mianowicie, syn powiedział mi, że wychowawczyni podczas jego nieobecności w klasie mówiła dzieciom na godzinie wychowawczej, by się z nim nie kolegowały, bo ma na nich zły wpływ. Uważam, że przesadziła, że zachowała się zaściankowo i niekompetentnie do wykonywanego zawodu. Co o tym myślicie?

skoro syn do najgrzeczniejszych nie należy a klasie go nie bylo kiedy to pani - niby - mówiła takie rzeczy to ską pewność , że naprawdę tak powiedziała ? bo on tak mówi ?

bardzo watpie,by nauczyciel mial takie podejscie.Niesforne dzieci czesto szukaja sensacji tam,gdzie jej w ogole nie ma.Zawsze mozesz umowic sie z nauczycielem i porozmawiac w 4oczy

Gość gośćah
A ja nie wątpię w to że nauczyciel tak powiedział u nas tez byli tacy hmmm buntowniczy chłopcy i pamiętam jak nauczycielka mówiła żeby się z nimi nie zadawać. Albo z nauczycielka jest coś nie tak albo z Pani synem. Jeżeli jest dobra nauczycielka to może naprawdę warto popracować nad dzieckiem. Jeżeli zna ja Pani i uważa za niekompetentna osobę należy to zgłosić dyrekcji.

Gość gość
.........nie pytam czy to prawda, czy nie. Tylko, czy nauczyciel podszedł kompetentnie do swojego zawodu. Ta sytuacja miała miejsce w zeszłym roku, syn powiedział mi o tym niedawno, nie uskarża się i najwidoczniej go to nie poruszyło. A powiedział mu o tym kolega z którym się kolegują,myślę, że raczej nie zmyślił.

Gość gość
Sama jestem mama 2 dzieci ,wkurza mnie to w niektorych rodzicach,ze slepo wierza swoim dzieciom w kazde slowo !!!Masz Problem ,watpliwosci czy To prawda czy nie idz i porozmawiaj z nauczycielka ,tym bardziej ,ze jest to " stara" sprawa ,a nie oczekujesz rady i gdybania od kafeterian!!Dzieci czesto wciagaja rodzicow w rozne intrygi,ja zawsze konfrontowalam takie sytuacje z nauczycielami i,nie opuscilam ani jednej wywiadowki,dzieci wiedzialy ze" kitu" mi nie wcisna!!

Gość gość
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, pozdrawiam.