Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzały facet a jak dzieciak

Polecane posty

Gość gość
""""najlepiej to ich podrywac, pocałować i wziąć za rękę i zaprowadzić do łóżka a oni będą leżęć jak te przysłowiowe kłody "" He he, mistrzostwo świata, okrutne spostrzeżenie i świetnie ujęte :P :P Czasem jednak, facet chce zawrzeć taka niezobowiązującą znajomość, po prostu. Może ma kogoś i jest tam kryzysowo, a może wspólny motyw wyzwala jakieś działanie, więc zawiązuje znajomość.

Gość gość
hahahah a wiesz co ja bym zrobiła??? zaskoczyła go i powiedziała " ej słuchaj mam ochote cie wreszcie poznać osobiście co ty na to?". Czemu tego nie napiszesz, co ty się tak boisz? Dziewczyno napisz tak a gwarantuje ci ze facet zapadnie się pod ziemię:-) Zrób mu psikusa na koniec:-)

Gość gość
postrasz go trochęę na koniec, żeby z tych emocji nie mógł spać po nocach heheh:-D oprócz tego napisz mu ze będziesz go wypatrywać na osiedlu- będzie srał ze strachu w gacie:-D

Gość gość
a na koniec napisz mu że masz ochotę na ostre bzykanko z nim...wtedy facet kupi mieszkanie na innym osiedlu i będziesz mieć swięty spokój:-D

Gość gość
:-D Szkoda, że dziś pada, "wzięłabym" ciamajdę na spacer i pod rękę:-D Takiego pomysła też mam, ale jest głupi pomyśleć, że mi na fajtłapie zależy...Już nie. Jakoś to muszę rozegrać, ale żeby nie wyjść przed orkiestrę:)

Gość gość
dziewczyno przestan się łudzić, nie szkoda ci czasu?

Gość gość
Uwierzcie damy, że jak facet chce zapolować , zamoczyć, zakiśić - bez odrazy, jak zwał tak zwał-- to będzie dążył i drążył, uśmiechał się, ujmował dowc**em, a już mu będzie pyta stała i będzie ciągnął was do lokalu. Ale jak nie chce niż bliżej, to będzie tak chachmęcił... Trzeba wtedy albo przejąć inicjatywę albo darować sobie..

Gość gość
przejąć inicjatywę? nie bądź smieszny, nie mam zamiaru robić wszystkiego za faceta

Gość gość
otóż, to , więc poża na pożegnanie i tyle.

Gość gość
dokładnie tak, ja daje takiemu fajtłapie dwa miesiące i jeśli ich nie wykorzysta to wypad z baru

Gość gość
a zakisić to taki ciamjada może sobie co najwyżej ogórki małosolne🖐️

Gość gość
Na logikę uważałam, że można się spotkać po sąsiedzku i koleżeńsku, a nie klepać w klawiaturę non stop:-D Nie zezarłabym go przecież. Gdyby nic nie poszło naprzód, to bylibyśmy zwykłymi znajomymi z sąsiedztwa jakich się po prostu ma. W czym u diabła on widzi problem?

Gość gość
A skąd wiadomo, może pozornie ciamajda, a pod spodem prawdziwy indiański ogier? :) Myślę, że w tym tu przypadku faceta trzeba wyrwać z pieleszy, może wtedy wyogierzy sie z kokona i pokaże, na co go stać :D Kobietki, dajcie czasem chłopu szansę, moze ten koleś ma jakieś schizy z byłą i dmucha na zimne?

Gość gość
rozczarowanyołowek, cos w tym jest:-) może szkoda mu kasy na książki w empiku więc żeby coś w ogole poczytać to podtrzymuje tą znjamość w ten sposób?:-)

Gość gość
no tak my to mamy facetów nie dość ze [poderwać, pocałować, to jeszcze ululać i pogaskać po głowce bo biedaczek ma jakies skrzywienia po ex :-D

Gość gość
A cholera go wie. I tak 'pisarkę" stracił, bo już smęcenia nie lubię. To ma być "dojrzały' facet/ Jak on kiedyś z kimś będzie, to Boże uchowaj tą kobietę. Ale wątpię, no chyba, że jakaś go za łapę będzie prowadzić.

Gość gość
ja tam preferuje prawdziwego faceta, co to pocałuje konkretnie po trzeciej randce, wytarmosi porządnie i da mi odczuć że mu na mnie konkretnie zależy🖐️ reszta facetów ze skrzywieniami po ex to dla mnie podgatunek🖐️

Gość gość
Tak? A jak nie dosć, że wytarmosi to jeszcze i sponiewiera?? Żeby tylko ze skrajności nie popaść w skrajność :P

Gość gość
Dorosłe kobiety tu dyskutują ? Oczom nie wieżę.

Gość gość
Ja nie jestem kobietą, piję kawę i zaglądam z ciekawosci na babskie forum, żeby lepiej poznać przeciwnika :P

Gość gość
czemu nie wierzysz? co dziwnego że chcemy prawdziwych facetów?

Gość gość
ludzie, internet to NIE jest REALNY świat, TYLKO jego iluzja CHCESZ mieć coś naprawdę wyjdź od komputera

Gość gość
a ty wyżej zamiast pić kawę to może skrobnij jakiegoś miłego smsa do kobiety która wpadła ci w oko🖐️ wy tylko kawki pijecie i w nosie dłubiecie:-D

Gość gość
ej słuchaj mam ochote cie wreszcie poznać osobiście co ty na to?" WLAŚNIE o to chodzi, bo "Cały nasz dialog to gigabajty bzdur, Szum, brak zasięgu."

Gość gość
i z czego się smiejesz? to akurat nie jest smieszne. wezcie się chłopy w garść bo naprawdę jest z wami coraz gorzej🖐️

Gość gość
Znam wasze poglądy o tzw obowiązkach faceta związanych z zapoznawaniem i rozkręcaniem potencjalnego związku. W tych sprawach jesteście cholernie zaściankowe. Świat idzie do przodu ale nie w mentalności polskich kobiet i tyle w temacie.