Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzały facet a jak dzieciak

Polecane posty

Gość gość
a moze ten facet jest niepelnosprawny np jest na wozku i dlatego tak postepuje a ma opor zeby ci to powiedzec albo jakas inna choroba uniemozliwia mu kontakt??

Gość gość
Piję kawę. wolno mnie :P A jak mi co w czy wpada, to w obydwa :) Już wiem, może On jest impotentem albo zboczeńcem?

Gość gość
9.02 to mój uśmiech- autorki tych dylematów:-D Chłopów już nie ma, są tylko ciamajdy. Dobrze napisałaś, ale który się przyzna ,że nie ma jaj? Żaden. Każdy macho w gębie, a raczej na klawiaturze. ja myślę, że oni już za starzy, ostygli. Młodemu to się chce. A ten tylko biadoli i przed tv leży:(

Gość gość
A w sumie pogłaskać po główce, hm, brzmi nieźne początek :P . A potem on będzie chciał ostro tarmosić :D

Gość gość
Może nie mam jaj emocjonalnych ale zapraszam w góry na rower to ci jaja pokaże.

Gość gość
Z tymi chłopami, idą biorą, poptem biorą drugą, trzecia... Działają, dmuchaja zimne i ciepłe, tarmoszą jak leci, a nie wypłakują sie w internecie o przypalonej kaszy..

Gość gość
Kończąc kawę poparłbym wcześniej powiedziane: trzeba goscia postawić po mur.

Gość gość
zamiast pokazywać nam jaja na rowerze w górach pokaz jaja w zdobywaniu kobiety🖐️

Gość gość
a ten dalej kawę sączy:-D a napisałaeś coś miłego na dzień dobry kobiecie która zawróciła Ci w głowie?🖐️

Gość gość
Dobra, zrobiłem ostatniego siorba i wypadam. Ty masz zadatki na miłe pisanie, a łapki wskazują na pozytywną aktywność :P Miło pozdrawiam fikam i znikam, obowiązki domowe, ale nie gotowanie dla rodziców bynajmniej:) Do zobaczenia w następnym wcieleniu :D 👄

Gość gość
zamiast pokazywać nam jaja na rowerze w górach pokaz jaja w zdobywaniu kobiety XX Nie mam zamiaru, nie będę powielał skostniałych tradycji.

Gość gość
miałam baaaaardzo podobną sytuacje prawie taką samą i postawiałm go pod scianą ile to mozna sie zwodzic, bawic w kotka i myszke..... i co? nie odzywa sie od czterech dni, chyba go moim tekstem zastrzeliłam, zapadł sie pod ziemie ale napewno nie umiał wziąć tego na klate jak powinien zachowac sie facet

Gość gość
zadzwoń do niego czy odbierze

Gość gość
Yhm, jak tematu tel.nawet nie było. Ja mam gdzieś tego ciape.

Gość gość
nie odezwe sie do niego, nie bede sie wiecej przed nim błaźnić (mam nadzieje ze wytrzymam w postanowieniu ) ale bym mu tak wyłożyła kawe na ławe ze by to długo popamiętał, no co za swiat........ ale mam nerwa ;-)

Gość gość
Ciekawe co by chłop sobie pomyślał o tobie jakby sie dowiedzial ze piszesz o nim na kafe i co inni o nim wypisuja.

Gość gość
a niech sobie myśli co chce, takiego faceta bez jaj to ja mam już gdzieś. Może jak przeczyta to następnym razem jak będzie zabierał się za kobietę to będzie bardziej aktywny.

Gość gość
Zrobił się bałagan, bo wtrąciła się kolejna oprócz autorki watku z takim samym problemem lub podobnym. Nie wiadomo kto do kogo i co!:(

Gość gość
Autorka tego tematu za to wykazała się niespotykaną dojrzałością, po tym jak facet ją właściwie olał, przyleciała na forum się wyżalić i obrobić mu tyłek z tej frustracji :P Bardzo dojrzałe zachowanie jak na nastolatkę :P

Gość gość
a ja sie nie dziwie ze ktos porusza ten temat na kafe, tez cos takeigo mnie spotkało i myslałam ze tylko ja tak mam a okazuje sie ze jest nas wiecej :-) myśle ze autorka czuje sympatie do tego goscia ale nie potrafi zrozumiec jego zachowania, moim zdaniem nie warto sie męczyć, jak do tego czasu nic nie zrobił to juz nie zrobi..... mimo wszytsko zycze wiecej szczescia do facetów

Gość gość
gość 13.31 , daruj sobie te psychologiczne dyrdymały, za słaba jesteś na takie wnioski. jest dużo kobiet, które spotykają takie ciapy. Każdy zakładając jakikolwiek temat, z automatu komus "obrabia tyłek", czyli żadne forum nie powinno mieć prawa bytu. tobie też ktoś twój tyłek nieraz obrobił,:-P więc możesz czuć się przyjeta do grona:-P:D A kto kogo olał, to nie będę ci tłumaczyć.

Gość gość
Już na koniec. Dopiero po 16 łaskawie napisał. Wczoraj napisał, że jak wróci do domu to jeszcze napisze:) raptem 2 maila. Nie napisał. Dopiero dziś tłumaczył to tak, że padł wczoraj, o 19.30 że nawet kolacji nie zjadł.:) I że mu jeszcze nie przeszło przeziębienie...Miech już trwa:-DDziś się nie może...ogarnąć, trochę posprzątał , był u rodziców i teraz czyta książkę, no i czy ...napiję się uwaga: w końcu z nim drinka. Odpisałam z zapyt. "w końcu"? Czyżby mi coś umknęło? Życzyłam zdrowia i się pożegnałam, to wtedy to zaproszenie na drinka!:-P A wcześniej pytanie, czy lubię zbierać grzyby i co dziś robię. Nie odpiszę, kontakt wykasowałam, koniec.