Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHA895

Panowie co myslicie o kobietach które...

Polecane posty

No właśnie - co myslicie o kobietach które... - są puszyste (nie mówię o 140kg...ale tak 80-90kg), ale ubierają sie nawet fajnie a nie flejowato - maluja się mocno ale ładnie, a nie jakieś niebieskie powieki + czerwone lub różowe usta...

Gość gość
ruhaubym

Gość gość
Przede wszystkim, k***a nie mów „puszyste" bo to jeszcze bardziej obrzydza..A co ja mysle? Najgorszy typ baby! Nie potrafi powstrzymac sie od zarcia a potem nawet wziasc sie nie potrafi za siebie. W dodatku ładne dziewczyny maja kompleksy, natomiast każdy grubas mysli, że jest super laskąAle co? Na co moze narzekać? Przeciez i tak kazdy wieloryb znajdzie obszczymura desperata do zwiazku. Patologia

Gość gość
Lubię takie, niekoniecznie umalowane. Brzuszek i celulit mi nie przeszkadza.

Gość Król z wielkim berłem
nie gustuję w słonicach :o

Gość gość
wrzuć fotę to pogadamy

Gość gość
Ja nie napisałam że chodzi o mnie :) Po prostu pytam, bo jestem ciekawa - mam pare koleżanek czy tam dalszych znajomych, które nie są szczupłe, ale fajnie sie ubieraja i tak dalej. Jakos mnie to sie bardzo podoba, że taka kobieta nie załamuje sie tylko też dba o siebie. Chce poznac zdanie innych, bo znam tak jak pisałam pare ładnych dziewczyn ale jesli chodzi o styl, charakter lub klase... to marnie. Róznie to jest.