Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widoczne żyłki na piersiach tylko wystęują w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 13miesięcy po porodzie , od pół roku nie karmię piersią . Okres mam co 2 miesiące mniej więcej , nie jest regularny , dosyć długo po odstawieniu leciało mi mleko z piersi więc uznałam to za hormony . Od 2 miesięcy nie miałam okresu ( ostatni 29 lipca ), od tygodnia mam bóle jak na miesiączkę , takie z przerwami i od wczoraj piersi mnie bolą . Dziś zauważyłam żyłki na piersiach bardziej widoczne niż dotychczas , piersi bardzo bolesne zwłaszcza od zewnętrznej strony od pachy w dół . Test kilka dni temu negatywny .

Gość gość
ja mam żyłki bardzo widoczne odkąd pamiętam

Gość gość
To ja autorka , ja właśnie nie miałam a teraz taką sieć tych żyłek mam . Dosłownie od wczoraj

Gość gość Klaudia
ja miałam w czasie ciąży teraz jestem 3msc po porodzie i tez mam :)

Gość gość
powtórz test.

Gość gość
Pewnie mialas tylko teraz w glowie siedzi ci ciaza i widzisz to czego nie widzialas wcześniej. Mi po ciąży zostały i wychodzily przed @ . Teraz mam na stale bi znowu jestem w ciąży ale nie pokazaly się tak od razu tylko stopniowo. Połowa ciąży

Gość gość
mi np. po ciązy zostały ciemniejsze otoczki, które ciemnieją przed @, i żyłki tez mi wychodzą przed @, takie mam pozostałości po ciązy

Gość gość
Ja mialam i przed ciaza (nagle wyskoczyły i tez podehrzewalam ciaze), i w ciazy, i po ciazy

Gość gość
Kurcze to może po tej ciąży coś mi się pozmieniało albo to przed okresem . A żadnej ciąży sobie nie wmawiam , codziennie smaruje się balsamem i tak zauważyłam , że te żyłki mi wyskoczyły . Brak okresu i te bóle podbrzusza , dobrze że chociaż test negatywny ..

Gość gość
Najlepiej zrób jeszcze jeden test , swoją drogą powinnaś już dawno udać się do ginekologa z tym nieregularnym okresem ..