Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mowiac o FACETACH maja na mysli tylko nadmiernie pewnych siebie tepawych

Polecane posty

Gość gość

ale przystojnych bad boyow. To jest klucz, bo czesto pojawiaja sie tematy o tym jacy "faceci " sa zli, dranie itp. Tyle zze one mowiac *facet* w wiekszosci maja na mysli takich typow. One jakos dziwnie "grawituja" wlasnie do takich. Normalny spokojny facet po jakichs studiach, zwykly nie wyrozniajacy sie z tlumu nie jest w ich glowie "facetem". Stad bierze sie tyle nieporozumien w tej kwestii. Bo zawsze znajdzie sie jakis januszz na forum ktory przeczyta jacy to faceci sa zli , swinie a on przeciez dobrze wie ze gdyby mial taka dzieczyne to nieba by jej przychylil. I koles dziwi sie "jak to faceci tacy sa przeciez jestem ja i wielu podobnych do mnie.." Tyle ze on nie jest tzw "facetem"

Gość gość
Ale w czym problem? Dziewczyny zawsze leciały na tych pewnych siebie typów. Nie musisz być nie wiadomo kim, ale dziewczyny nie lubią takich pipek, które nie są pewne siebie (niestety sam taki jestem :( )

Gość gość
Tym właśnie prostackim sposobem wszystkie je się ****** A one wypisują złote myśli.