Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego wielu ludzi obrzydzają dredy?

Polecane posty

Przecież fajne to jest, jeśli ktoś je myje i o nie dba, to co w tym obrzydliwego? :) Zresztą wydaje mi się, że ludzie noszący dredy są na ogół sympatyczni, w przeciwieństwie do tych "normalnych" co kipią agresją do wszystkiego co inne.

Gość gość
pipke masz zarosnietą? Za lysymi nieprzepadam;-)

Kiedy ludzie czegos nie znaja z reguly sie tego boja i nie chca miec z tym stycznosci, niestety nastepstwem tego jest wymyslanie glupich historii, czytanie komentarzy na internecie, sluchanie ludzi ktorzy nigdy z dredami nic wspolnego nie mieli i potem powstaja dosc ciekawe teorie i historie na temat dredow :-) Z wlasnego doswiadczenia moge stwierdzic, ze zdarzalo sie spotykac wielu ludzi na ulicy czy w tramwaju bez dredow ktorzy nie grzeszyli czystoscia, a w przypadku posiadaczy dredow byly to naprawde bardzo rzadkie ale i dosc specyficzne przypadki :D i dredy chyba nie byly tu wyznacznikiem czystosci a byly tylko dodatkiem :] To wszystko kwestia charakteru i osobistej higieny a fryzury nie ma tu znaczenia.

Gość gość
mnie sie po prostu nie podobają i nie ma co tu dorabiać ideologii,po prostu mam taki a nie inny gust i dredy mnie nie przekonują :) podobnie jak spodnie z dziurami na ktore jest taka moda teraz :O są brzydkie dla mnie