Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwneco

Znajomi są mi potrzebni tylko do imprezowania.

Polecane posty

Gość dziwneco

Zwierzam się rodzinie, najbliższym bo tylko im ufam z resztą nie chce się widywać o tak na co dzień, nie interesuje mnie gadanie o niczym i obrabianie d**y.\. Są mi potrzebni tylko gdy chcę mi się gdzieś iść na imprezę. Chyba mało kto tak ma jak ja. Jak jest u was?

Gość gość
Hej. Mam dokładnie tak samo :) Ogólnie to mogę spędzać czas wolny w swoim towarzystwie, ale imprezy w gronie znajomych.

Gość gość
a na tych imprezach tylko chlasz, j***esz się z kim popadło jedno i drugie, palisz i to wszystko. takich pewnie też macie znajomych :D

Gość dziwneco
Tak się składa, że nie palę a piję okazjonalnie. Restart każdemu jest potrzebny i jak się tak czlowiek skuje to potem odżywa. Nigdy nie piję do nieprzytomności, bo się bardzo źle czuje.

Gość gość
10.02 ... nie oceniaj wszystkich jedna miarą.

Gość gość
i co ty byś autorko zrobiła bez tych znajomych? ani wyjść na imprezę, ani poużywać z jakimś ***akiem, ani napić się. nuda, co? :P

Gość dziwneco
Tak szczerze powiedziawszy potrafię wyjść gdzieś sama i sama się w swoim towarzystwie dobrze bawić. Tylko jak jestem ze znajomymi to się zaden facet az tak nie przyczepia, bo jak faceci widzą ze kobieta sama przychodzi to że na coś liczy. Dlatego "bezpieczeniej" jest ze znajomymi gdzieś wyjść. Wtedy mam pewność, że faceci nie próbują mnie zwabić gdzieś na seks bo widzą, że jestem ze znajomymi.

Gość dziwneco
Jestem jakas taka samowystarczalna, a że pracuje z klientami to i nie brakuje mi kontaktu z ludźmi na co dzień :)