Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Między chrześcijan chcemy wpuścić takie bydło islamskie. KRWAWE FOTO

Polecane posty

Gość gość
Kto ma mocniejsze nerwy niech obejrzy film z drugiego linku.

Gość gość
Taką ładną dziewuchę zabili.:O Dostali 30 dni prac społecznych? Napisz coś więcej o tym zdjęciu bo nie chce mi się szukać.

Gość gość
a nie lepiej od razu zlikwidowac katolicyzm i przejsc na islam ?

Gość gość
Dobra, w drugim linku wszystko jest.:P

Gość gość
dla otuchy powiem, że będą utrzymywani z Waszych pieniędzy. 2500 zł

Gość gość
nie dałam rady obejrzeć do końca, po tym jak rzucili ich na kolana, wyłączyłam, a uważam, że mam mocne nerwy aż nie chce się wierzyć, że istnieje w XXI wieku takie barbarzyństwo i ludzi wyznających ten system [ bo to już nie tylko religia] sprowadzamy sobie, a raczej nasi rządzący, do naszej Ojczyzny jak się przed tą inwazją, najazdem czy jak to nazwać, bronić?

Gość gość
Jak się bronic? Codziennie ich napier/dalać

@ Niedorobiony dziś Chorzy ludzie x Błąd. Nawet podwójny błąd. Po pierwsze, oni nie są chorzy. Po drugie, oni nie są ludźmi. To islamiści. Islamista to żywa człekokształtna mutacja sadyzmu, debilizmu, pedofilii, przemocy i wszystkich najniższych najgorszych instynktów. Oni nie są chorzy. Islamiści tacy są. To istota islamu. To mordercy, sadyści i zwyrodnialcy. Na takich jest tylko jedna metoda - utylizować. Normalnie utylizować tak jak się utylizuje każde inne śmiecie. Czyli żeby po zutylizowaniu resztki tych odpadów zajmowały jak najmniej miejsca. Tylko niech ktoś mi nie mówi, że właśnie uraziłem uczucia religijne muzułmanów. Muzułmanów nie można obrazić. Nie wymyślono jeszcze dostatecznie mocnych słów by obrazić muslima, takie to dna bez dna.

@ gość dziś Jak się bronic? Codziennie ich napier/dalać x Dokładnie! Napiertalać, napiertalać i jeszcze raz po stokroć napiertalać! Nie ma innej metody. Albo my ich, albo oni nas. Islam jest jak rak. Albo rak zeżre organizm, albo się go odetnie i pozwoli mu zdechnąć. Oby wszystkich islamistów szlag trafił, oby wyzdychali jak najszybciej, tfu!...

Gość gość
Jesteście zdrowo rąbnięci, w KAZDEJ społeczności jest zarówno bydło, jak i wartościowi ludzie, a Wy nakręcacie siebie i innych. Większość tych ludzi normalnie żyje w różnych krajach od dawien dawna, m.in w Niemczech. Chrześcijaństwo powiadasz... a chrzescijańska święta inkwizyzja nie była może krwawa? PS. Co z tego, że ładna? Życie brzydkiego jest tyle samo warte, co ładnego, niezłe kryteria macie, nie ma co :/

Gość gość
kolejna, która chce się wzbogacić kulturowo

@ gość dziś Jesteście zdrowo rąbnięci, w KAZDEJ społeczności jest zarówno bydło, jak i wartościowi ludzie, a Wy nakręcacie siebie i innych. Większość tych ludzi normalnie żyje w różnych krajach x No właśnie nie żyje normalnie. Jeśli w Szwecji fala gwałtów wzrosła o 700% i niemal wszystkie są popełniane przez muzułmanów, to nie mów mi o "innych". Białych gwałcicieli jest może ze trzech. Cała reszta to MUZUŁMANIE. Nie buddyści, nie harekrysznowcy, nie zielonoświątkowcy, nie śwoadkowie Jehowy, nie mormoni, nie szintoiści, nie Judaiści, nie gniostycy, nie taoiści, tylko właśnie pieprzeni MUZUŁMANIE!!!!! Tylko w islamie główni przywódcy religijni oraz wszyscy pomniejsi imamowie nawołują do gwałcenia i mordowania ludzi innych wyznań. Więc nie piertol mi dziewczyno, że inni też gwałcą. Bo chodzi o proporcje. Na jednego białego gwałciciela przypada ponad 150 ciapatych muslimskich zwyroli pedofilskich. W Anglii czy w Szwecji to są całe gangi, działające w biały dzień! Która inna religia tak robi? Żadna. Tylko muslimy....

Gość gość
Dokładnie! Napiertalać, napiertalać i jeszcze raz po stokroć napiertalać! Nie ma innej metody. Albo my ich, albo oni nas. Islam jest jak rak. Albo rak zeżre organizm, albo się go odetnie i pozwoli mu zdechnąć. Oby wszystkich islamistów szlag trafił, oby wyzdychali jak najszybciej, tfu!... x A jak Ty to widzisz od strony czysto, że tak powiem, technicznej. Jak to zrobisz, skoro już tu są a nikt nie zatopił płynących z nimi łodzi. W naszej mentalności, ludzi zachodniej cywilizacji, jedynie zabójstwo w obronie własnej, w obronie rodziny czy ojczyzny jest moralnie usprawiedliwione. My nie zabijamy z premedytacją. Przeraża mnie ta horda barbarzyńców, jestem przeciwko ich przyjmowaniu ale kto miałby ich fizycznie zabijać. Pytanie chyba retoryczne. :(

@ gość dziś A jak Ty to widzisz od strony czysto, że tak powiem, technicznej. (...) Przeraża mnie ta horda barbarzyńców, jestem przeciwko ich przyjmowaniu ale kto miałby ich fizycznie zabijać. Pytanie chyba retoryczne. :( x Oczywiście, że retoryczne. Chyba nie spodziewasz się, że napiszę otwarcie, że ja, Felek Zdankiewicz oraz tawariszcz kanadir Twierdochlebow idziemy jutro o 16:07 do Albullaha Wisimilacha wbić mu kosę między żebra, a nóż wyrzucimy do szesnastej śmietniczki licząc od latarni na skrzyżowaniu.

Gość gość
precz z bydłem