Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go za to potraktować?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc i odpowiedzi tylko normalne dziewczyny :). Nie potrzebuje słychać odpowiedzi lasek które próbują w odpowiedziach zrobić przed samą sobą porządne, ułożone dziewczynki. Jakiś czas temu poznałam faceta, ja 22 on 20 lat. Na początku nie zwracałam na niego uwagi chociaż wszystkie dziewczyny w jego otoczeniu dosłownie klękały przed nim na kolana. Męczył mnie, pisał, dzwonił i chciał się "poznawać". Tak jakoś wyszło że nie miałam nic lepszego do roboty więc się godziłam. Po paru tyg spotykania się polubiłam go. Jako człowieka. Jednak okazało się też że jest zarozumiały, tak jakby rozpieszczony. Okazało się że jest bogaty- a raczej jego rodzice. Ogólnie to by wyjaśniło jego aroganckie zachowanie, brak pszanowania dla pieniędzy i pracy. Jednak miał coś w swoim charakterze co mnie przy nim trzymało. Nie byliśmy razem ale dużo rozmawialiśmy, flirtowaliśmy, przeżywaliśmy. (bez stos cielesnych). Zaczęłam się wkręcać w niego i nagle on zaczął odp*****lać. Pojawiły się jakieś tam koleżanki, nie bronił mnie przed swoim kumplem, ogólnie bez przerwy mnie wkurzał i stiwerdziłam że jest frajerem. Jeszcze wczoraj wyjeżdzał na jakies spotkanie studenckie. Przekonał mnie żebym go odprowadziła i zaczekała z nim na autobus, mówił wielkie słowa i tak dalej. Po czym jego jakaś KOLEŻANKA przeczytała naszą ostatnią rozmowę i poprawiła mi bład ortograficzny (tzn co najlepsze nie było tam błędu tylko ona myślała że jedno słowo się inaczej pisze). Naprawdę mnie to zirytowało. Powiedzialam sobie że mam go gdzieś i tyle. Ale on ciagle do mnie pisze, zaprasza mnie i myśli że wszystko jest okej. Z jednej strony nie mogę go zupelnie olać bo mamy razem kilka nie dokończonych spraw, wspólnych znajomych i wspólne hobby. Ale jak na niego patrze to robi mi się nie dobrze. Rozpieszczony gówniarz. Jakieś rady, jak to rozegrać ? co teraz zrobić.

Gość gość
Trzymaj chama na dystans i tyle

Gość gość
Pokokietuj sie przed nim z innym przystojniakiem.niech to widzi.Mowi Ci to dojrzala kobieta:)a najlepiej popros jakiegos przyjaciela zeby chwilowo za Toba sie uganial...ale niech jest przystojny!