Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takitemat

Okropna kłótnia słuchać serca czy rozumu Pomóżcie

Polecane posty

Gość takitemat

Jesteśmy ze sobą 3 lata, on jest starszy ode mnie. Mamy wspólne plany na przyszłość, jesteśmy zaręczeni. To tak ogólnie,teraz o co chodzi: On jest typem co dużo papla, gada, trajkocze a baby to lubią, ogólnie ma gadane i zawsze gotowy żart. Jest osobą towarzyską i sympatyczną. Oczywiście jestem cholernie zazdrosna chociaż nie powinnam, bo młodszej sobie nie znajdzie, a starszą po co? Lecz... Kilka razy już się kłóciliśmy, dwa razy o koleżankę z pracy. Ona pracuje z nim w biurze, ale i jej mąż tam pracuje, poza tym znają się kupę lat. Do siebie (każdy) zwracają się dość...uczuciowo. A to jakieś Izusiu zamiast Izo, Mareczku zamiast Marku a jak była z mężem na wakacjach to napisała mojemu "bla bla...smutno tu bez ciebie pierdoło"... Następny sms po 3-4 miesiącach to od mojego do niej, gdy był w delegacji "a tęsknisz za nimi? bo ja za tobą tak". Wpadłam w szał. Przecież to słowa tylko dla partnerów a nie koleżanek! Jego opierd..łam. Napisałam jej, że jak mają romans to niech powie a do jej męża przedzwoniłam z pytaniem czy wie o tym smsach. Stwierdził, że pewnie żarty, ale sprawdzi. I niby wszystko cacy się wyjaśniło, że takie żaaaarty... Dwa dni później gdy się napili się z okazji urodzin a ja po niego pojechałam, to kolega, mąż koleżanki podszedł do mnie że o co mi chodzi, że mam się odpier..lić od jego żony i mojego faceta, a mój podpity tylko stał i się gapił zamiast bronić. Po drodze odwalił mi manianę, że mu koleżeństwo wieloletnie rujnuję i od słowa do słowa wyzwał mnie od głupich suk i porąbanych. Teraz tego niby nie pamięta. Do tego tydzień temu poroniłam, to dopowiedział, że może wcale nie byłam w ciąży, albo specjalnie straciłam dziecko...Niby po alkoholu, ale jednak powiedział. To wszystko mnie cholernie boli, bo nie stał po mojej stronie, bo nie wiem czy zdradza, bo nie wiem na czym stoję, bo mnie wyzwał, bo nie jest przy mnie w smutku straty, nie wiem co robić, jak się zachować... Pomożecie?

Gość gość
Napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci doradzi jak to sie rozwinie i co dalej robic. Jej adres to - tarocistkasofii@wp.pl

A jakiej pomocy oczekujesz? Ja bym odeszła od kogoś takiego. Nie dość, że nie potrafi zapewnić swojej kobiecie poczucia bezpieczeństwa, to jeszcze sprawia Ci ból. Wybacz, ale to nie moja bajka.

Gość gość
"młodszej sobie nie znajdzie, a starszą po co" Zjechałem ze śmiechu :) Mam nadzieję autorko, że życie utemperuje Twoją pewność siebie.

Gość gość
ja bym nie chciala takiego faceta

Gość gość
Jesli go naprawde kochasz to przebaczysz. A takie kolezanki to lepije wyrzuc z zycia i on powinien to zrozumiec. Ona nie ma szacunku do swojego meza i za jego plecami robi takie jazdy. Powinien ja wyrzucic z domu

Gość gość
Ja go rozumiem. Ty jesteś strasznie upierdliwa. Jak tak będzie dalej i będziesz tak dawała w dupę to dojdzie do wniosku, że czas cie wymienić. I będzie miał rację.

Gość gość
Ten facet to zwykły cham i prostak, nie wiem co Ty w nim widzisz i po co z nim jesteś. Ja mam po 30 tce a bym takiego chama nie chciała. Mój facet rówieśnik traktuje mnie z szacunkiem, nigdy sie do mnie po chamsku nie odezwał. Dlatego nie rozumiem kobiet, ktore są z takimi prostakami. Zakoncz ten zwiazek, po co ci taki nie dość że starszy to jeszcze cham. Wiek nie świadczy o dojrzałości. Poszukaj kogoś w swoim wieku. Ten facet nie jest ciebie warty, to jakiś piotruś pan i nie kocha cie. Jest z tobą dla sexu i żeby sie dowartosciowac jaką młodą doope wyrwal. Ja tu miłości nie widze z jego strony, on za toba plakal nie bedzie, poszuka sobie nowej mlodszej naiwnej 20 latki.