Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety zwracaja uwage jedynie na wyglad Pamietam jak sie z powodu choroby zmien

Polecane posty

Gość gość

ilem (choroba cushinga z powodu nadmiernie wytwarzanego kortyzolu w przysadce) z dosc atrakcyjnego kolesia w brzydkiego to odnotowalem takie zmiany: #nagle przestaly mi mowic czesc, nie tylko same ale i czesto udawaly ze mnie nie widza kiedy ja im mowilem czesc (oczywiscie nie wszystkie ale jakies 50-60%) #Pomimo iz wczesniej zawsze chcialy pogadac na jakis temat teraz nagle gdzies sie zawsze spiesza i nie maja czasu. To praktycznie wszystkie, bez wyjatku. #Jest mi o wiele ciezej zalatwic rozne rzeczy tam gdzie sa kobiety. Np z jedna szefowa na katedrze nigdy nie mialem problemu w zwiazku z zaliczeniem pracy i podpisem, teraz jak mnie zobaczyla to nagle w mojej pracy jest mnostwo bledow i juz mnie 8 raz odsyla od czerwca (wczesniej pomimo iz przedstawialem takie serio srednie prace, dla niej zawsze byly ok) #COraz wiecej kobiet ma do mnie pretensje o rozne rzeczy, czasem nawet pokrzykuja. Ostatnio jedna kolezanka zbluzgala mnie dlatego ze "nie przypomnialem jednemu kolesiowi z naszej grupy zeby rozeslal prace" mimo iz to ten koles mial o tym pamietac i to rozeslac a ja nie mialem z tym nic wspolnego. Problem w tym ze ten koles jest mega przzystojny (taki typ ze prawie wszystkie sie w nim kochaja) i do niego nawet sie slowem nie odwazyla odezwac #Przy zalatwianiu roznych spraw przy tzw okienku czy w urzedzie wszedzie tam gdzie jest kobieta po prostu rzuca sie w oczy jak niechetnie to dla mnie robia (dawniej usmiech na ustach i jakies mile pogaduszki), teraz albo odsylaja albo jak COKOLWIEK musza zrobic czy sie ruszyc to sa mega w****ione. Praktycznie wszedzie tak jest zauwazylem. #Wszzedzie robia laske ze cokolwiek zrobia mimo iz nalezy to do ich obowiazkow i innym ida na reke bez problemow. U mnie jest teraz ZAWSZE problem #Pojawily sie plotki na moj temat. Oczyiscie w negatywnym swietle. Kumpel z akademika powiedzial mi niedawno jak dziewczyny z grupy zaczely zle o mnie mowic . Ale to nie bede tutaj pisac szczegolow. #Kobiety na egzaminach gnoja mnie i doslownie probuja w jakikolwiek sposob udowodnic ze jestem debilem. MOge umiec absolutnie wszystko i pomimo tego zawsze teraz dostane 3-3,5 max. Dawniej seri9o gowno umialem i wychodzilem z 4,5-5. Brak wiedzy konczyl sie pogaduszka na byle jaki temat i oczywiscie piatka.

Gość gość
a faceci to niby inaczej? O wiele bardziej zwracaja uwage na wyglad.

Gość gość
gowno prawda

Gość gość
"O wiele bardziej zwracaja uwage na wyglad. " bzdury

Gość gość
To co opisaliśmy dotyczy obu płci, nie tylko męskiej. Tak samo traktowane są mniej atrakcyjne kobiety. Wystarczy przeczytać wpisy tutejszego forum. Czasami aż przykro czytać o kaszalotem, obwisłych cechach, mało wyjściowych maskach i innego typu określeniach pod adresem kobiet. Doswiadczyleś na własnej skórze jak to jest, ale jak zachowywałeś się wcześniej, jak byłeś atrakcyjny? Zastanów się czy Twój stosunek do wyglądu kobiet był taki sam jak teraz.

Gość gość
Wynika z tego ze kobiety wcale nie sa lepsze niz ci tzw 'zli faceci swinie'.

Gość gość
Zgadzam sie z toba, z tym, ze do kobiet to rowniez sie odnosi. Ludzie to swinie i oceniaja po wygladzie, sama sie na tym zlapalam. Kiedys bylam zaniedbana, brzydko ubrana, nie malowalam sie, nie regulowalam brwi to traktowali mnie jak smiecia, teraz wlaza mi w d**e

Gość gość
Ja przez trądzik nigdy nie miałem kobiety, dziewczyny. Mam 24 lata. Powoli moja twarz staje się lepsza, z przebarwieniami walczę i mam zamiar udać się na usuwanie laserem. Ale nigdy już nikogo nie będę miał, nie chcę, pamiętam jak byłem traktowany przez kobiety. Wyśmiewany, traktowany jak śmieć, obrzucany gównem. Zostanę prawikiem, ale nie przeszkadza mi to. Brzydziłbym się, gdyby jakaś kobieta mnie dotykała.

Gość gość
eee przesadzasz :p ja też mam z tym problem , co prawda nigdy jakies wielkie ale cera tlusta , pryszcz raz tu raz tam itd :-P :-D ze zwgl na wyglad mi nie przeszkadzalo ale denerwujace jednak troche bylo. teraz mam spokoj na razie :-D

Gość gość
MAM JEDNEGO PYTANIE A JESLI KOBIETA JEST CHORA I PRZYTYJE..np ma zaburzenia hormonalne.. to jakie sa reakcje facetow na nia? 'oj biedna ty jestes' czy 'obrzydliwy grubas, pewnie sie obzera' sorry, takie jest zycie - ludzie sa okrutni. Ja tak nie traktuje ludzi (choc pewnie tez sobie cos pomysle) ale.