Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocne plamienie po stosunku. Boję się ; (

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu po stosunku krwawie. Nie jest to na pewno okres bo biorę tabletki anty i jeszcze do okresu zostało dość parę dni, dziś było to na tyle mocne,ze poplamilam prześcieradło i materac ;/;/ teraz byłam siku i mocz też był czerwony ;/ miala tak ktoras z was?

Gość gość
Do lekarza!! Zrob badania na chlamydie ponoć tak bywa jak się zlapie

Gość gość
mialas 2 blony dziewicze:-P

Gość gość
Obstawiam nadżerkę. Też tak miałam. Lekarka przez rok uspokajała, że ok jest, że ni nie trzeba robić, aż w końcu zaczęłam plamić po stosunku. Poszłam szybko prywatnie, leczenie a później krio. Nie zwlekaj, idź do lekarza.

Gość gość
chlamedia na pewno 100 %

Gość gość
Nastraszylyscie mnie ;/ ale już mi to spędza sen z powiek. Obecnie jestem za granicą jeszcze 1,5 tyg. Jak wrócę od razu idę do lekarza ; (

Gość Ajka 56f
Mam podobny problem. Od 1,5 biorę tabletki antykoncepcyjne i od kilu msc zdarza mi się plamić po stosunku. Najlepsze jest to,że zdarza mi się to dosłownie raz w całym cyklu, a współżyjemy z mężem dość regularnie . Zrobiłam cytologię i kolposkopię i nie wykazały nic niepokojącego . Lekarz chce pobierać wycinki,ale ja się zastanawiam bo to dosyć inwazyjne posunięcie. Zrobię jeszcze usg może coś wykaże

Gość gość
Nie chcę straszyć ale idź do lekarza wiem bo kiedyś tak miałam to może byc coś poważnego może ale nie musi u mnie bylo