Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanujcie swoich rodziców

Polecane posty

Gość gość

choćby nie wiem jacy byli. Rodziców ma się jednych. CHoćby były kłótnie , choćby rodzice nie byli dla was wzorem ale szanujcie ich. Ja przy śmierci swego ojca dopiero doceniłem ile on zrobił w moim życiu ... był jaki był .. miałem do niego żal i często go obwiniałem. A on był taki bo na to nałożyło się wiele czynników - był po prostu głęboko zagubiony. teraz wiem po śmierci - był ojcem którego będzie mi brak . Choć minęło od jego śmierci 4 lata :(

Gość gość
wiedział ile on popełnił błędów chciał żebym miał lepsze od niego życie. Żebym go nie zmarnował ... a ja jak wracam pamięcią kłóciłem się z nim awantury o byle co.. on ze mną też ale już mu wybaczyłem .

Gość gość
tak to jest człowieka doceniamy dopiero po śmierci. :( takie to prawdziwe..

Gość gość
1 listopada minie 5 lat od jego śmierci :(

Gość gość
Ważne że zachowujesz w sercu pamięć o Tacie i swoje wybaczenie.

Gość gość
"Szanujcie choćby nie wiem jacy byli" bla bla bla... Córkom, które były gwałcone przez ojców też tak doradzisz? :) A dzieciom alkoholików?

Gość gość
Jak mnie w*****a takie pieprzenie. Osoby które to piszą a) nie zaznały prawdziwej krzywdy b) mają pamięć złotej rybki c) dały się zmanipulować x Nie, nie trzeba szanować kogoś kto porzuca dziecko. Nie trzeba szanować kogoś kto znęca się psychicznie nad dzieckiem. Nie trzeba szanować kogoś kto wyżywa się fizycznie na dziecku. Szacunek można stracić swoim zachowaniem. Więc lepiej się starajcie zamiast olewać dzieci żyjąc w przekonaniu "matka jest tylko jedna więc muszą mnie szanować i kochać".

Gość gość
gość dziś amen!!!