Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu każdy facet musi pracować na swoją kobiete?

Polecane posty

Gość gość

Może byście zaczęły pracować na własne utrzymanie, w koncu chcecie równouprawnienia a jak przychodzi co do czego to pracujecie za grosze na śmieciówki ledwo 1500 zł wyciągacie. Okrutne kobiety fałszywe

Gość gość
Nie kazdy pracuje,nie kazdy musi .Ten kto chce pracuje i nie twoje zmartwienie.Ty zapracuj choc na siebie i bedzie git. Elena.

Gość gość
nie nie kazdy , u mnie w malzenstwie to ja pracuje na swoja rodzine a maz roznie raz pracuje raz nie za jakies tam grosze

Gość gość
To przecież lepiej chyba jak pracuje na swoją niż miałby pracować na cudze kobiety 😴

Gość gość
Nie musi. Prawdziwy mężczyzna chce pracować na swoją kobietę I rodzinę. Nieudacznik już taki chętny nie jest.

Gość gość
Kobieta w zamian okazuje mu szacunek. Dba o dom i dzieci.

Gość gość
Jako kobieta piszę do mężczyzn unikajcie kobiet rozszczeniowych

Gość gość
Kobieta w zamian okazuje mu szacunek x Czyli mówiąc wprost facet kupuje sobie szacunek kobiety? Super... i właśnie dlatego nie mam zamiaru się żenić, ani zakładać rodziny.

Gość gość
A ja jako kobieta piszę nie bądźcie frajerkami. Miłością dzieci nie nakarmicie. Facet musi być w stanie utrzymać rodzinę. Jeżeli nie rokuje leń i bawidamek, zostawcie choćby serce mówiło co innego.

Gość gość
A ja jako facet piszę nie bądźcie frajerami, jak kobiecie nie chce się pracować, to uciekajcie od takiej, bo przepuści wasz majątek i zrujnuje wam życie.

Gość gość
Facet nie kupi sobie szacunku kobiety za żadne pieniądze, podobnie jak i miłości. I miłości i szacunku facet musi być godny.

Gość niezależnaa
ja pracuję i nie wyobrażam sobie nie pracować, lub być uzależnioną od faceta. Mój był facet nie mógł tego zrozumieć, bo chciał, żebym siedziała w domu i obiadki robiła. Co facet to inaczej, podobnie kobiety.

Gość gość
To jako facet powiem wam tak, kobieta nie pracująca i zajmująca się domem traktowana jest podświadomie jak własność faceta. Kobieta niezależna, nawet mało zarabiająca ma tę przewagę, że w razie czego zawsze może odejść, a tym samym jej facet wie, że może ją stracić. Domem powinny zajmować się obie strony i obie strony powinny go utrzymywać, wtedy jest równowaga, każdy ma tę samą pozycję.

Gość niezależnaa
zgadzam się z gość 16:12

Gość gość
Autorze takie jest życie w związku. Chcesz być w związku musisz płacić dlatego lepiej być kawalerem i dlatego kobiety mówią źle o kawalerach szczególnie tych 30 letnich i więcej.

Gość gość
Kobieta/utrzymanka jest jak pies, psa trzeba nakarmić i wyprowadzić, kobietę też trzeba nakarmić, ubrać i czasem gdzieś wyprowadzić na spacer... ale i tak pies jest lepszy, bo zawsze się cieszy na widok swojego Pana, jest wierny i nie ma postawy roszczeniowej, a i obronić potrafi :P

Gość gość
zapomniałeś dodać, że jak to pies - poleci za każdą suką :P A tak poza tym to pies Ci... lizał.

Gość gość
Dobrze ułoży pies nie poleci za żadną suką póki Pan mu nie pozwoli :P

Gość gość
Chcesz mieć panią, to pracuj na nią.

Gość gość
Pan nie upilnuje, bo.... też poleci :P

Gość gość
mam kundla psa i nigdy nie poleciał do zadnej suki ma 5 lat :) idzie idzie

Gość gość
A skąd wiesz, że nie? Kundel, nie kundel ale ani nie powie, ani się nie przyzna (zupełnie jak męczizna):P

Gość gość
1500?wśród kasjerek i sprzataczek się obracasz?

Gość gość
Nie kazdy. Niektorzy pracuja na kobiete i jej kochasie, z ktorym fali swojego faceta w rogi.

Gość gość
gość dziś A ja jako kobieta piszę nie bądźcie frajerkami. Miłością dzieci nie nakarmicie. Facet musi być w stanie utrzymać rodzinę. Jeżeli nie rokuje leń i bawidamek, zostawcie choćby serce mówiło co innego. x x x tępe dzidy, kobieta oferuje mężczyźnie miłość a ona żąda od niego pieniędzy bo miłością się nie nakarmi

Gość gość
i to z własnej woli a nie dlatego, że muszą 😭

Gość gość
18.08 ps. znaczy na kochasióf pracują :classic_cool:

Gość gość
stary mojego znajomego jest bezrobotny, a matka lekarz utrzymuje go od wieeelu, wieeeelu lat, odpicowala chate, kupila dwa samochody, nowki z salonu i planuje wybudowac dom, a facet wciaz rzadzi w domu :D

Gość gość
Nie generalizuj, że każdy, bo nie każdy, a co do marnej pensji, to wynika to z braku równouprawnienia, geniuszu.

Gość gość
Kobieta/utrzymanka jest jak pies, psa trzeba nakarmić i wyprowadzić, kobietę też trzeba nakarmić, ubrać i czasem gdzieś wyprowadzić na spacer... ale i tak pies jest lepszy, bo zawsze się cieszy na widok swojego Pana, jest wierny i nie ma postawy roszczeniowej, a i obronić potrafi xxx no to r/u/c/h/a/j psa!