Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć hasło męża?

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż ucieka od współżycia i czułości, więc mam podejrzenia, że mnie zdradza albo chociaż na razie szuka sobie innej. Chciała bym na jego laptopie po kryjomu zainstalować jakiś program do zdobycia hasła, żebym mogła poczytać jego wiadomości na portalach, bo on blokuje wszystko przede mną, to na pewno ma coś na sumieniu. Kiedyś zostawił zalogowany facebook i widziałam jego wiadomości do koleżanek oraz to kogo ostatnim razem wyszukiwał w wyszukiwarce..... oczywiście podglądał koleżankę ze sztucznymi piersiami, wszystkie wyglądające na bogato. Ja nie jestem brzydka, ale nie ubieram się np w bluzkę za tysiąc złotych, tylko w normalnych sieciówkach ale zawsze kobieco, sexy , tak jak mnie stać na to. Głupio się poczułam, że oglądał i pisał z takimi co są ode mnie ładniejsze :( staram się jak mogę, ale w życiu nie poddam się botoksom i silikonom!!!!!!!!! Chcę zdobyć hasło, sprawdzić czy mnie zdradza, bo jeżeli tak to będę miała dowód do sądu i przynajmniej nie będzie rozwód z mojej winy :(

Gość gość
Poszukaj w sieci pod hasłem: keylogger tylko uważaj skąd i co pobierasz, bo możesz sobie zawirusować kompa ;)