Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nigdy nie ma pieniędzy!

Polecane posty

Gość gość

Wiecie, niby kobieta nie leci na pieniadzę, ale co jeśli facet nie ma ich wcale. Jesteśmy razem rok. Wszystko jest okej, nie kłócimy sie czesto, jestesmy zakochani, ale bardzo irytuje mnie sprawa, ze on nigdy nie ma pieniedzy. Pracowal, ale zarabial malo tez nie mial. Gdy gdzies jechalismy to ja kupowalam wszystko. Zdarzylo mi sie dwa razy kupic mu papierosy, bo nie mial. Na autobus jak wraca do domu tez bierze ode mnie, glupie 5 zloty. Nigdy nie dostalam od niego kwiatow. Na urodziny mi dal buty, ktore byly na niego za male... zero bizuteri, jakis niespodzianek, wspolnych wypadow za ktore on placi. Ja nie pracuje, ucze sie, on szuka pracy. Ja mam pieniadze od rodzicow chociaz mam czworke rodznstwa. On jedynka zero kasy. Co zrobic? Jaki jest wasz stosunek? Jak mu o tym powiedziec, ze irytuje mnie to?

Gość gość
Kwiaty, prezenty, itd... to można zaakceptować jeśli partner nie ma kasy, ale to że facet nie wstydzi się brać pieniędzy od dziewczyny, to szczyt chamstwa i prostactwa. Masz faceta pasożyta i nieroba, żaden szanujący się facet nie weźmie kasy od swojej kobiety, nawet na papierosy, pomijam już kwestię, że jak się nie ma pieniędzy, to się nie pali.

Gość gość
Radzę zmienić chłopaka, trafił ci się nic nie warty facet, moja koleżanka ma takiego męża, ona tyra całe dnie, a on siedzi w domu przed tv i szuka pracy od 4 lat, oczywiście godnej pracy, bo za 1600zł to on robić nie będzie.

Gość gość
materialna szm/ata

Gość gość84
Podstawowe pytanie to: Czy on pracuje lub szuka pracy (ale nie latami, bez rezultatu)? Pisałaś, że jednak pracował, więc nie jest źle. Zauważ, że Ty masz tylko pieniądze od rodziców, a skąd wiesz jak jest u niego w domu? Ważne żeby pracował, nawet za małe pieniądze.

moja koleżanka ma bardzo podobny problem, on teraz na siłę szuka pracy ale ja wiem ze nawet jak ją znajdzie to długo nie popracuje