Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka nie chce chodzić ze mną do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Mam ciągle jakies infekcje, stan zapalny. Do tego boardzo bolesne miesiączki, zwykle też i skąpe. Powinnam iść do tego gina, nie mam stresa lekarz jak lekarz. Moja matka z wielkim "ale" zgodziła się mnie zapisać, ale uwaza ze nie ma potrzeby i dla niej to dziwne bo uwaza ze do takich lekarzy chodzą kobiety które wstydu nie maja sie tak przed kims obcym rozkraczać. Sama u gina byla ok 15 lat temu... co myślicie?

Gość gość
No właśnie, a w jakim jesteś wieku? Może sama możesz...

Gość gość
Właśnie chodzi o to, że nie jestem pełnoletnia. Mam 15 lat.

Gość gość
to niestety ale powinnaś do lekarza chodzić z rodzicem. Olej komentarze mamy, ma obowiązek pójść z Tobą do lekarza

Gość gość
Ale z tego co piszesz to mama cię zapisała tak? I niezależnie od jej zdania chyba raczej z tobą pójdzie?

Gość gość
Moja mama też nie chciała ze mną chodzić do gina... Tuż po osiemnastce poszłam sama i wykryli mi ogromną nadzerke. Można było temu zapobiec gdybym poszła wcześniej do gina :/

Gość gość
mam córkę 15 letnią i w głowie mi się nie mieści, że mogą być takie durne matki.......

Gość gość
Przychylam się. Mądrością matka nie grzeszy. Napisz proszę, czy jesteś z mniejszego czy większego miasta, tak z ciekawości pytam

Gość gość
Jestem z dużego miasta więc lekarzy nie brakuje. Też myślałam, że do gina wybiore sie po 18 ale nie moge aż tyle czekać.

Gość gość
Idź. Koniecznie. A może masz jakąś ciotkę czy kuzynkę, która by z tobą poszła?

Gość gość
No właśnie nie, jedynie bratowa ale to musi być opiekun prawny raczej. Zreszta u mnie jest taka przychodnia, że mogę sama być całą wizyte w gabinecie, nie trzeba z mamą .

Gość gość
nie sądzę, żeby ktoś matce sprawdzał dowód czy jest twoją matką:) Ale idź koniecznie. Weź to ode mnie. Przechodziłam kiedyś problemy ginekologiczne. źle się skończyło.

Gość gość
Bylam juz tam kiedys u dermatologa to nikt nie pytał, dowodu nie sprawdzał :-) bylam nawet sama w gabinecie bez mamy, bo lekarka pytała jak chce :-) będę szła do lekarki mlodej, podobno dobre opinie ma.

Gość gość
to może idź po prostu. Idziesz z problemami nie dla fanu