Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rach Lex Cezary Cieślikowski Kargowa OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Znacie to biuro rachunkowe? Korzystaliście z ich usług? Mam pewien problem - zaległości finansowe, a na rynku jest tyle biur że nie mogę się zdecydować. Najbliżej mam to biuro,... Proszę o opinie.

Gość gość
Ja polecam :) Mam w pobliżu inne biura rachunkowe, ale ich oferta wyraźnie odbiega od oferty biura Pana Czarka. Rach Lex z tego co zauważyłam, to nie tylko dobra oferta ,a le przede wszystkim konkurencyjna cena. Pozdrawiam

Gość gość
Świetne biuro. Szybko wyprowadzili mnie z zaległości finansowych.

Gość gość
Ile kosztuje prowadzenie KPiR, ktoś wie?

Gość gość
Potwierdzam! Bardzo dobre biuro rachunkowe, w którym szanowane są potrzeby klienta Osobiście nie mam zastrzeżeń.

Gość gość
Gdzie dokładnie znajduje się to biuro rachunkowe? Ktoś wie?

Gość gość
Gdzieś przy ul. Marchlewskiego, ale numeru dokładnie nie pamiętam.

Gość gość
w końcu jakieś konkretne biuro rachunkowe.... mam już dosyć współpracy z partaczami

Gość gość
tak trzymać! doświadczenie, wiedza, profesjonalizm w usługach jestem zadowolony

Gość gość
a ktoś mi może powiedzieć jakie ceny tutaj są za usługi księgowe? bo przyznam, że dla mnie ma to duże znaczenie..

Gość gość
ceny są ustalane indywidualnie, bo każdy klient jest inny i czego innego oczekuje.

Gość gość
powiedzcie mi , ile płaci się rozliczenie PITa jeśli chodzi o osobę indywidualną?

Gość gość
yyy, nie wiem, nie pamiętam, ale dobrze że mi przypomniałaś.... musze się udać z pitem kurcze, rok temu chyba 20 zł płaciłam, ale nie powiem tobie dokładnie

Gość gość
faktycznie, na Panu Czarku można polegać jest starannym i profesjonalnym księgowym, nigdy niczego nie robi na łapu capu W sumie pierwszy raz jestem tak naprawdę zadowolona ze współpracy z księgowym, wczesniej trafiałam na samych oszustów i krętaczy, a Pan Czarek jest człowiekiem godnym zaufania jak coś robi, to tylko dobrze

Gość gość
gdyby nie pan Czarek, to chyba nadal tkwiłabym w zaległościach finansowych dobrze jest mieć kogoś, kto się na tym zna i kto potrafi dobrze doradzić przyznam, że wcześniejszy księgowy spoczywał na laurach i stąd te zaległości, ale Pan Czarek - no pierwszy raz spotykam sie z taka jakością i z takim zaangażowaniem

Gość gość
pan Czarek to błyskawicznie rozlicza PIT ;) dawno nie widziałam tak sprawnego księgowego do tego miałam pewien problem , bo nie wiedziałam w jakim PICie coś uwzględnić więc Pan Czarek się tym zajął fachowe doradztwo i wsparcie na każdym kroku jestem zadowolona na pewno skorzystam jeszcze nie raz!

Gość gość
świetny księgowy, w końcu mam porządek w papierach, nie mam zaległości finansowych i mogę na spokojnie zajmować się innymi sprawami firmy w razie co mam do kogo się zwrócić o pomoc pan Czarek jest zawsze do dyspozycji

Gość gość
miałam spore problemu z US, do tego źle współpracowało mi się z poprzednią księgową ktoś polecił mi pana Czarka zmiana na dobre prawdziwy specjalista z doświadczeniem, któremu można zaufać rzetelny, konkretny, terminowy, nigdy nie popełnia błędów jest skrupulatny i chętnie podejmuje się wyzwań poważne kroki, dopiero po profesjonalnej konsultacji z tym księgowym

Gość gość
dawno nie byłam tak spokojna o własne finanse, jak teraz pan Czarek zna się na księgowości,finansach, można na wiele tematów z nim porozmawiać widać, że żyje branżą finansową od lat i lubi wyzwania ceni klienta i ma do niego odpowiednie podejście oby tak dalej

Gość gość
powiem wam, że w dzisiejszych czasach naprawdę trudno jest znaleźć prawdziwego księgowego z doświadczeniem :) nigdy wcześniej nie byłam tak spokojna tak jak teraz bezstresowa współpraca pan Czarek jest osobą kompetentną i pełną wiedzy, więc można się poradzić w każdej sprawie polecam!

Gość gość
jestem mega zadowolona, że w końcu trafiłam na tak kompetentnego ksiegowego i mogę spać spokojnie wcześniejsi okazali się być oszustami wyłudzającymi pieniądze, pan Czarek jest zupełnie inny i widzę, że jego praca jest dla niego ogromną pasją pozdrawiam!

Gość gość
nie wiem jak wy,ale ja jestem bardzo zadowolona z tego, że nie ma wysokich cen można spokojnie korzystać z usług wiedząc, że pan Czarek nie tylko dobrze wykonuje swoją pracę, ale przede wszystkim wykonuje ją za dobre pieniądze współpraca jak najbardziej owocna