Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka się na mnie obraziła, bo zapisałam się do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Mam infekcje, stan zapalny i chce iść się przebadać a ona się na mnie obrazila i praktycznie się nie odzywa bo uważa, że nie mam potrzeby iść bo PO CO...

Gość gość
matko jaki ciemnogród..to ile ty masz lat a ile ona?

Gość gość
To powiedz jej, że idziesz po tabletki anty, bo nie chcesz jej za wcześnie babcią zrobić :) Na pewno się ucieszy hhahaha

Gość gość
Mam 16 lat, ona 45

Gość gość
no to jeszcze mloda kobieta a taka jakaś zacofana...tym bardziej,że masz infekcje to przecież musisz iść...ginekolog lekarz jak każdy inny..ale założę się ,że twoja mama nie chodzi do ginekologa

Gość gość
a masz jeszcze cnote ze tak zapytam?

Gość gość
Nie chodzi, bo uważa że to lekarz dla jakichś zboczonych kobiet. Jestem dziewicą, ale co to ma do rzeczy?

Gość gość
Ta twoja matka to ma coś z deklem?Jak można być takim zacofańcem?To w piętnastym wieku ludzie mieli bardziej nowoczesne poglądy. Jak kilkulatka umiera na raka narządów rodnych (tak, to się zdarza), to twoja matka zapewne uznałaby, że to dlatego, że była zboczona i się za dużo puszczała?Kurwa, co za ludzie durni po tym świecie chodzą.

Gość gość
heh wiedziałam,że pewnie ma takie podejście...dziwna kobieta...a przed twoim tatą nie wstydzi się nóg rozkładać,przecież to też obcy facet ;)

Gość gość
Lekarz dla zboczonych kobiet? Czyli kiedy była z tobą w ciąży, to też nie chodziła do ginekologa? Błagam, napisz, że to prowo... :(

Gość gość
ta a nie ma przypadkiem romansu z tym ginekologiem idź do baby lepiej nie do dziada bo mimo że są lekarzami to obgadują pacjentki