Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zostawiłam faceta i nie wiem czy żałuje czy tęsknie za nim.....

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem 9,5 roku. Mam teraz 23 lata i 8 mc temu zostałam mamą. 3mc zostawiłam chłopaka bo miałam jego po uszy, nigdzie nie mogłam wyjść bo zaraz 1000 tel, był marudny i taki "flusiowaty". Teraz kiedy wyprowadziłam się do mamy 2 tyg temu to mi go brak, nie wiem czy to dlatego,ze byliśmy ze sobą tak długo i przywiązaliśmy sie do siebie czy co :/ raczej go nie kocham ale tesknie, nie wiem czy nie popełniłam błędu bo to był dobry chłopak,naprawdę dużo koleżanek mi go zazdrościło,robiłam co chciałam , ale jak urodziłam to chciałam się z kimś pospotykać, zobaczyć jak to jest być z innym w łóżku. Spróbowałam i jakoś nie było mi dobrze.... nigd nie miałam chłopaka on był jedyny i nie wiem moze to normalne jak się zrywa z kimś i się zaczyna tesknić za tą osobą. Bylismy razem na dobre i na złe , szkoda mi go też bo nie ma rodziców ,mama zmarła w tym roku a tata 3 lata temu i nikogo nie ma za bardzo . Pisałam do niego ale powiedział ,ze to już jest koniec i żebym dała mu spokój . Boję się ,że już nikogo nie poznam itp.Czuje się samotnie mimo teggo,ze wookół tyle przyjaciół. Ciągle popełniam jakieś błedy, nic mi nie wychodzi , czuje się żałośnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować