Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana nastawienia w związku do związku

Polecane posty

Gość gość

Mam niespełna 20 lat. Od 1,5 roku jestem z facetem. Wszystko ukladało się całkiem nieźle. Nasz związek od początku należał do tych 'luznych', czyli raczej partnerzy. Od pewnego czasu moje koleżanki ze szkoły pokazują pierścionki, koleżanki z pracy są juz dawno po ślubie. Zaczęłam zastanawiać się dokąd zmierza nasz Związek. Zawsze mówiliśmy, że dzieciom będziemy opowiadać jak w tym wieku znałem/am taka szalona osobę, z.która spędziłem/ am młodość. Nigdy nie wspominaliśmy o tym, że to możemy opowiadać naszym dzieciom. Kolejne co sprawiło, że zaczęłam się nad tym zastanawiać, to jego najlepszy kumpel. Wiem, że nie powinnam tak myśleć, że to on przyczynia się do opóźnienia tego związku. Zawsze bardzo go lubiłam, nie byłam zazdrosna o ich Znajomość. Do momentu kiedy on miał wyjechać na studia, a mój facet wtedy stwierdził, że zastanawia się nad przeniesieniem studiów do miasta w którym ma studiować i.mieszkać ten kumpel.. Zapytałam, czy dla mnie mógłby zrobić coś takiego, to usłyszałam zdawkowe nie wiem i urwany temat. Za każdym razem kiedy z nim się widział i ja dzwoniłem, to odmawial spotkania, bo widzi się z nim i.wiem jak to jest, faceci muszą też się nagadac itp. Kiedy my byliśmy razem i on Dzwonił to Odpowiedź była zupełnie przeciwna, jasne wpadaj .. Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy być z kimś z kim tak naprawdę nie mam przyszłości i czekać aż ten związek się rozpadnie nawet za 5 lat, gdzie w tym czasie mogłabym poznać kogoś kto będzie Widział mnie w swojej przeszłości? czy na razie jestem za młoda by się tym przejmować?

Gość gość
dodam jeszcze że kiedyś przyłapałam go jak klapał tego swojego kolegę po tyłku choć tamten był tylko w samych bokserkach .czy to normalne zachowanie u facetów.

Gość gość
Takiej pomocy nie potrzebuje.

Gość gość
a kochać chciałby się tylko analnie lub w pozycji od tyłu.