Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisobiefacet

zakochałem się w żonie przyjaciela

Polecane posty

Gość takisobiefacet

co robić? zerwać kontakt? nie chce ich tracić, są dla mnie bliscy? nie potrafię się zakochać w innej. wiem, to brzmi jak wywód nastolatka, a nie jest tak. mam 25. marzyłem o domu, rodzinie, teraz wiem, że będę sam.

Gość gość
może porozmawiaj z tym przyjacielem, jeśli to prawdziwy przyjaciel

Gość gość
25 lat i nie możesz zakochać się w innej tylko w żonie przyjaciela? większej głupoty nie czytałem. :classic_cool: :P

Gość takisobiefacet
wiem, że to totalnie głupie. próbuję się spotykać z innymi, chyba jednak muszę ograniczyć kontakt.

Gość gość
to sie odkochaj lepiej, bo to najgorsze swinstwo. Spotkaj sie z inna. Nie wiem zaloz badoo, tam pelno kobiet . Moze sie w innej zauroczysz.

Gość gość
A ja nie wierzę, że to prowo napisał facet, do tego 25-letni. To kobiety tak myślą, ale faceci w dodatku w tym wieku wolą sami sobie zrobić dobrze niż paprać się w jakieś niezdrowe układy, i tracić przyjaciela. Tak więc autorko, daruj sobie to prowo i wal się:P

Gość takisobiefacet
trudno, nie będę tego udowadniał. spotykam się z innymi, ale jakoś nie mogę na żadną trafić, do której czułbym coś więcej. miałem dwa lata temu poważny związek, ale ona mnie zostawiła. zawsze źle trafię..