Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra. Nie pociągają mnie dziewczyny, tylko Dominy !

Polecane posty

Gość gość

Może to dziwne, ale nie ciągnie mnie do normalnego związku, nigdy w żadnym nie byłem, a od lat marzę o Dominującej Pani. Mam preferencje chyba do masochizmu i fetyszyzmu, bo takie rzeczy na mnie działają. Uwielbiam, kiedy kobieta piszę do mnie określenia typu: Śmieć, pies, niewolnik, uległy, suka, d****** Marzy mi się nawet dominacja toaletowa, psychiczna, i fizyczna, typu chłosta po tyłku, po ciele.

Gość gość
Ciężko taka spotkać normalnie. Za kasę bez problemu. Inne nie potrafią się w to bawić, przerabiłem Wszystkie wyżej dupę mają niż srają. Jak przychodzi co do czego to passę.

Gość gość
Domin takich prawdziwych, które to lubią jest niewiele, tak jak i uległych.

Gość gość
Bo jak je chcesz przydusić k*****m to myślą że są poniżone..

Gość gość
miałem kiedyś laskę która podczas seksu chciała, żeby ją wyzwać od dziwek opluć i strzelić w twarz. Tak też robiłem :) Tarmosiłem z kudły i zawsze mi połykała Finalnie sku/r/wiła się z innym i pogoniłem ją

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl