Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KampaniaS

Kampania Sephora, szukają 200 testerów, chętni?

Polecane posty

Gość KampaniaS

Hej. Powstała nowa strona z kampaniami, która aktualnie prowadzi nabór do ich pierwszej kampanii Sephora- tematyka to kosmetyki do konturowania twarzy. Ja się dostałam i otrzymałam swój zestaw (paletka do modelowania twarzy - 3 kolory) i 6 zaproszeń dla mnie i dla koleżanek na konturowanie twarzy w salonie Sephory (każde warte 49 zł) plus po 20% zniżki na zakupy dla każdej z nas. Potem trzeba podzielić się swoimi wrażeniami i koleżanek. Dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia mojej paczki i odpowiedzieć na ewentualnie pytania. Chętni niech podają swój mail prześlę link do strony i rejestracji.

Gość KampaniaS
w czym Ci przeszkadzam nerwowy człowieku?:) Nie chcesz wziąć udziału, to nie otwieraj tematu, który Cie nie interesuje. Ale cebula we krwi jest jednak silniejsza widzę ;p Pozdrawiam

Gość gość
cebula jest zdrowsza dla skory niz te kremy,kremem to moge ci pupcie wysmarować zeby byl lepszy poslizg:-P

Gość KampaniaS
Konturowanie twarzy to akurat nie kremy ;p Ale każdy ma swój sprawdzony sposób na pielęgnacje cery :p Jedni preferują cebule, inni ptasie odchody.. co kto woli. A co do smarowania pupci... pozostawię bez komentarza c( ;