Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennypenny

Wargi sromowe. Zabieg zmniejszenia warg sromowych. Co robic?

Polecane posty

Gość pennypenny

Witam. Od paru lat zmagam sie z problemem imtymnym. Chodzi o wyglad moich warg sromowych. Czytam duzo od paru miesiecy na ten temat. I szczerze powiedziawszy nie mam pojecia co robic. Wstydze sie tego jak wygladam. Czuje sie niekomfortowo, zle, do tego dochodzi pewne obrzydzenie do siebie. Gdy mialam jakies 8-10 lat to zapytalam mame o wargi sromowe. Powiedziala ze nic mi nie jest, ze tak musi byc, itd. Problem w tym ze od tamtego czasu minelo pare lat (aktualnie mam 16) i wyglad sie pogorszyl. Aktualnie krotko mowiac: mi to lata i powiewa. To ochydne. Kazda bielizna mnie uwiera. Skora jest zwisajaca, pomarszczona. Planuje zrobic sobie operacje/zabieg w przyszlosci, a dokladniej to jak najszybciej sie da bo po prostu nie potrafie z tym zyc. Macie moze jakies rady? Cokolwiek? Nie mam pojecia co mam robic. Z nikim nie moge o tym porozmawiac, nawet z mama.

Gość gość
Jeśli Cię to uwiera i przeszkadza w życiu codziennym, to może pogadaj o tym z lekarzem ? Najlepiej z ginekologiem, ale może być też rodzinny. Jeśli chodzi o estetykę, to wielu facetów lubi takie "motylki" Np ja :)