Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka co zerka

Na jakiej glebokoscimacie blony dziewicze? Czy tylko ja jestem nietypowa?

Polecane posty

Gość Werka co zerka

Ja mam praktycznie od razu przy wejsciu. Wystarczy, ze rozchyle palcami wargi sromowe i od razu wszystko widac jak na dloni. Kolezanka byla w szoku bo ona musi palca gleboko sobie wsadzic zeby cokolwiek wyczc. Druga to samo. W kazdym razie jak one rozchyla palcami wargi sromowe to nic nie widac blony. Po wczorajszym eksperymencie wizualnym jestem nieco zaniepokojona. Czy ze mna jest cos nie tak? Czy taka blona jak moja zaraz u wejscia jest anomalia? Prosze o szybka odpowiedz bo troche sie denerwuje. Dlaczego ja mam inna budowe wewnetrzna niz inne dziewczyny?

Gość gość
Jesli to nie prowo to masakra BLONA DZIEWICZA JEST ODRAZU PRZY WEJSCIU Widac twoje kolezanki swoje juz stracily (niekoniecznie przez seks) A to co one wyczuwaja to poprostu scianka pochwy :D

Gość gość
Pytasz na kafeterii o dziewice? Nie rozśmieszaj mnie... :D Swoją drogą - pokazywałyście sobie?

Gość gość
byc moze nie maja juz blon, ja swoja stracilam nawet nie wiem kiedy, ale napewno nie w czasie seksu

Gość Werka co zerka
7:26 (ta pierwsza) Wiec to ja jestem normalna a one nietypowe? Super! Bo juz sie zdazylam przestraszym wczorajszym eksperymentem. 7:26 (to drugie) To nie bylo pokazywanie w takim sensie jak pokazuja sobie dzieci tylko eksperyment wizualny. Zaczelo sie od sprzeczki slownej gdzie jest blona. Ja mowilam, ze od razu przy wejsciu a one, ze wcale nie bo gleboko i nie sposob jej zobaczyc. W koncu przyszedl czas na dowody rzeczowe bo sprzeczka slowna prowadzila do nikad. I zasmucilam sie tym eksperymentem bo u nich rzeczywiscie nic nie bylo widac nawet po rozchyleniu. Pomyslalam, ze skoro one we dwie maja gleboko to moze ze mna jest cos nie tak. Dziewczyny, piszcie jak Wy macie. Tez przy wejsciu czy glebiej?

Gość gość
Nie prawda, że zawsze musi byc na wierzchu. Ja mam ze 4 cm w głębi.