Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice nie pozwalają mi się spotykać z chłopakiem.. Co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Rodzice nie pozwalają mi się spotykać z chłopakiem.. Mam skonczone 18 lat , ale rodzice go nie akceptują , nienawidzą , on ma 22 lata , ale ma dziecko .. i to jest powód dla którego mi zabraniają , , boją się ze mi tez zrobi dziecko i zostawi jak tamtą dziewczyną , a ja go nie zostawie bo za bardzo go Kocham .. , jestesmy ze sobą juz 3 miesiące, ale krecilismy ze soba rok, nie mówilam jemu zemi rodzice zabronili się z nim spotykac i nie wiem czy poiwedziec czy nie ? boje się , ze jakmu powiem o tym to on ze mną zerwie :( .. , nie wiem co mam robić ..

Gość gość
r***ać się z nim aż do skutku, niech ciebie też zakoci, wtedy bedzię ci wspaniale, bo co tam rodzice, pewnie są głupi i nie znają się na miłości

Gość gość
Mieszkasz z rodzicami, utrzymuja cie Wiec musisz stosowac sie do ich zasad, i raczej normalne zachowanie z ich strony ze nie akceptuja tego chlopaka, nie chca po prostu zebys sobie zawalila zycie, skoro on ma dziecko ma obowiazki wobec tego dziecka, a jak zas nie wywiazuje sie z obowiazku to jest nieodpowiedzialny , zastanow sie czy to ten jedyny ? Chyba raczej nie ;)