Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spowiedź rzeczywiście jest potrzebna w wierze?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z różnymi opiniami. Osobiście nie mam problemu z tym by iść. No i jest koniecznoscia by być czystym 'bez grzechu' by móc przyjąć ciało Jezusa. Rozgrzeszenie odcina nas od diabła, czy rzeczywiście to odczuwacie? Np. Po sumienie Was powstrzymuje przed robieniem rzeczy, które normalnie robicie bez zastanowienia tkwiac w grzechu?

Gość gość
A ty jesteś katoliczką, czy taka na pół gwizdka? :D

Gość gość
Na caly gwizdek a co

Gość gość
Ja nie chodzę ale wierzę w Boga i powiem tak czasami mam wyrzuty sumienia za kobietę z którą byłem 2 lata temu. Krótko razem byliśmy raptem 2 miesiące ale ona miała nadzieję że będziemy zawsze razem, ja nie potrafiłem jej pokochać :(, pojawiły też się poważne problemy i wiedziałem że pewnej rzeczy dla mnie ona nie zrobi, a ja przez to spać nie mogłem :( rozstałem się w chamski sposób przez sms :(. Nie potrafiłem jej spojrzeć w oczy, wiem że ona mnie bardzo nienawidzi :( a ja często wracam do niej i myślę o tym że ją skrzywdziłem bo mogłem się z nią nie wiązać skoro tyle rzeczy mi w niej przeszkadzało... (min. to że paliła).

Gość gość
Nie pasowała ci, ale bzykać ją bzykałeś :O Obleśny desperat

Gość gość
między innymi - skrót: m.in. matole!!!!

Gość gość
gość dziś - żałuję że doszło do seksu z nią tak samo jak żałuję że ją skrzywdziłem :( nie powinienem możesz mnie nazywać matołem itd. popełniłem błąd... mam nadzieję że mi kiedyś wybaczy :( bo nie chciałem jej zrobić krzywdy, nawet nie wiesz jak mi to ciąży... niestety przed nią podobnie zostałem potraktowany przez inną kobietę a potem zrobiłem to samo :(. Ciężko mi z tym czuję się winny...

Gość gość
Tak, bo pomaga zrzucić ciężar z serca, pomaga inaczej spojrzeć na drugiego człowieka, daje ukojenie.

Gość gość
Bzykają się obie osoby i obie czerpią z tego przyjemność. To tak a propos głupich gadek dziewczyn, że koleś bzykał pannę. No to odpowiadam - a panna jego.

Gość gość
wydaje mi sie ze spowiedz jest potrzebna ,ale nie powinna odbywac sie w konfesjonale to jest sprawa pomiedzy czlowiekiem ,a Bogiem ,Ksiadz nie powinien miec z tym nic wspolnego ..