Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie wpadłam w jesiennega depresje

Polecane posty

Gość gość

Choc jesien dopiero sie zaczela :O krotsze dni i juz mam dołka :( Ktos ma podobnie?

Gość gość
jak świeci slonce i jest lato to nawet jak sie cos nie powodzi jakos optymistyczniej na wszystko patrzec, a teraz czuje sie taka zrezygnowana itd :O typowa jesienna depresja :O

Gość gość
Wiesz ja przeszłam przez depresje i to nie sezonową. Brałam leki ale czułam się z tym nieswojo więc zrezygnowałam z pomocy od lekarzy i sama to pokonałam. Jak coś takiego czujesz zmuś się do aktywności fizycznej zrób tak żeby to był pewien nawyk po pewnym czasie zobaczysz róźnicę samopoczucia. Liczy się też to co jesz i ile czasu na to poświęcasz. Buduj też swoją odwagę i podwyższaj samoocenę np. spójrz w lustro i powiedz sobie np mam ładne oczy itp. Pomagają też karteczki typu dasz rade uda się czy warto walczyć lub inni Ci będą zazdrościć. :D

Gość gość
Jak boli Cie ząb to idziesz do dentysty, jak gorzej widzisz to idziesz do okulisty, jak masz problemy z samopoczuciem/emocjami/jakieś problemy/depresje-idziesz do psychologa. Coraz więcej ludzi korzysta z pomocy psychologa lub psychoterapeuty i to naprawdę pomaga. Warto wybrac się na taka wizytę,naprawde może pomóc, psycholog to tez lekarz tylko od naszej psychiki i emocji.

Gość ojj stara modelka bez związku
Autorko tematu, zbadaj sobie poziom wit. D3 I zachęcam do S/powiedzi św. i K/omunii św. Uczciwie potraktowane S/akramenty św. dają radość życia i spokój serca. Czego Tobie i każdemu czytającemu życzę :)