Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny sie wkurzaja i mnie wyzywaja gdy mowie

Polecane posty

Gość gość

Im ze nie chce z nimi byc bo nie sa dziewicami?

Gość gość
Bo to chamskie określać człowieka po kawałku błony. Poza tym jesteś prawiczkiem? Bo jak nie to nie masz co wymagac od dziewczyby żeby była nietknieta

Gość gość
6:44 jakie to typowe... A chamskie juz nie jest np wymagac odpowiedniego koloru wlosow lub oczu? Albo odpowiednich cech charakteru? I co to za dziwna regula ze tylko prawiczek... Czyli jak chce ruda to sam tez musze byc rudy? Glupota...

Gość gość
Pomys jakie to musi być okropne np dla dziewczyny która została zgwałcona gdy jej to mówisz. Nie mówię że pewne wymagania są złe bo oczywiście że niektóre kobiety puszczają się na prawo i na lewo i nie przyznaja się do tego i lepiej żeby dziewczyna była dziewicą żeby nie przyniosła ze soba jakiegoś wenerycznego syfu. Ale są przypadki gdzie wymaganie tego od dziewczyny jest po prostu bez sensu.

Gość gość
Dziewczyna się puściła po 10 miesiącach związku, co za szmata :D

Gość gość
Ma miec blone i koniec kropka. Nie interesuje mnie w jakich okolicznosciach je stracila! Was tez nie interesuje ze facet jest np niski bo ma byc dla was wysoki i koniec!

Gość gość
Jeśli nie jesteś prawiczkiem to skąd możesz mieć pewność ze ty jej nie zarazisz jakimś syfem. Dlaczego uważasz ze to ona Ciebie zarazi a nie odwrotnie. Może sam się puszczasz na lewo i prawo a wymagasz żeby dziewczyna była dziewicą..

Gość gość
Ja to robię w ten sposób, że najpierw pukam i jeśli była dziewicą i mi odpowiada z charakteru to zostaję. A jeśli nie była dziewicą to olewam :D

Gość gość
W tobie cpunko nikt by nie chcial zamoczyc. Gdybym na ziemi zostal tylko ja i ty cpunko to wolalbym zeby gatunek wymarl niz miec z toba dzieci!

Gość gość
takiego zalosnego prawika zadna nie zechce dno , o dziewczynie to mozesz pomazyc pajacu