Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W2013 i 14 zostałem w perfidny sposób oszukany przez szkołę policealną awangarda

Polecane posty

Gość gość

Szkoła policealna "Awangarda" do której uczęszczałem na kierunek - technik weterynarii, mnie oszukała. Płaciłem cholernie ciężką kasę za marne zajęcia , z których nic nie wyniosłem . Zero praktyk! (musieliśmy jeździć na własną rękę paręset kilometrów za miasto! skandal!)Nic mnie ta szkoła nie nauczyła. Nauczyła mnie tylko tego że straciłem zaufanie do prywatnych szkół policealnych dla dorosłych. Nadzieje że zdobędę oczekiwany zawód , zeszły na drugi plan. Początek wydawał się obiecujący lecz potem straciłem wszelkie nadzieje po tym jak szkoła zamknęła kierunek i zaczęła zmieniać swoje placówki . Zacząłem upominać się o papiery ze szkoły jednak nie chcieli mi wydać. Ubzdurali sobie że nie wydadzą mi legitymacji , papierów z praktyk (potrzebne mi były do innej szkoły z której jestem zadowolony ) . Próbowałem ponownie udać się do sekretariatu po papiery jednak placówka zniknęła (przenieśli się gdzieś ? ) , więc spróbowałem innego sposobu wysłałem list do szkoły aby wydali mi papiery . Nigdy mi nie odpowiedzieli !!!! Moja głupia i naiwna przygoda z prywatnymi szkołami raz na zawsze się skończyła!

Gość gość
niewygodny temat to i odpowiedzi są usuwane świetnie! róbcie taki dalej!!!

Gość gość
Hej, mogę Ci z czystym sumieniem polecić szkołę omega. Chodziłam do niej i zupełnie nic nie zapłaciłam. Przed zapisaniem się do szkoły zawsze czytaj regulamin czy tam umowę. :):):)