Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudności z rozgryzieniem chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. Mam 17 lat i chodze do liceum. Pewnego dnia jakos w maju tego roku wraz z kumpelami zauważyłysmy pewnych chlopakow na korytarzu ktorzy nam sie spodobali. Mi jeden wpadl szczegolnie w oko. Tzw.zauroczenie od 1 wejrzenia. Oczywiscie zaczelam miec na jego punkcie bzika. On tez mnie w jakis sposob zauwazyl bo piszczalam itp. Potem znalazlam go na fb i okzalo sie ze interesuję sie tym co ja. W dodatku jest bardzo do mnie podobny pod wzgleden wygladu. Nieraz zauwazylam ze mi sie przyglada. Mamy wspolnego znajomego aczkolwiek znam tego jego kolege tylko z widzenia ale mam go na fejsbuku. Po jakims czasie zauwazylam ze sie patrzy na mnie ale rzadko ale jednak. I pewnego razu popatrzyl mi z 3 sec w oczy. Jednak przyszly wakacje i sie nie widzielismy. Przyszedl wrzesien tego roku. Na poczatku tak jak przed wakacjami sie na mnie czesto patrzyl. Tydzien pozniej szedl a ja siedzialam na lawce i tak gleboko i dlugo patrzylismy sobie w oczy. Czesto mamy kolo niego lekcje. Czesto coraz czesciej sie na mnie patrzy. Pewnego dnia zauwazylam ze jego najlepszy kumpel ten ktorego mam na fb patrzy sie na mnie tez. Kilka dni pozniej siedzac na lawce a oni czyli jego kilku kolegow siedzieli na schodach niedaleko. Szedł chlopak tego co mam na fb z takim innym kolegą.. przesli przeszli kolo mnie i jeden do drugiego "wiesz ktora ona" a ten kiwnal glowa i patrzyli na mnie. Kolejne dni byly emocjonujace. Grupka przyjaciol jego czyli z 5 kkolegow caly czas sie na mnie patrza jak przechodze gadaja z moja sympatia patrzac na mnie. Jak przechodze obok to sie patrza. Potem jak siedze to sie smieja patrza i tak w kolko wyglupiaja tak abym zwrocila uwage na niego. Ten co mi sie podoba coraz rzadziej na mnie zerka ale jednak zerka jak ja nie patrze. Jeszcze pewne dziewczyny z jego klasy o mnie wiedza bo widzac mbie sie na mni patrza. Czasem ja stoje nie tak daleko moja sympatia stpi tylem a jego kumple naokolo najac mnie na oku i patrza na mnie i mu cos mowia. Sprawdzaja mnie? Nie rozumiem jego zachowania. Jeszcze raz siedzili na lwace i przez kiwniecie glowy pokazalupokazali mojemu zeby wstalni poszedl i wszyscy sie wtedy na mbje popatrzylu zeby sprawdzic czy sie patrze na niego jak przypuszczam. Non stop sie patrza na mnie jego kumple. To taka zabaw w kotka i myszke. Wiele takich akcji sie dzieje ze nawet wszystlich nie pamietam. Rowniez moj jak przechodzi obok mnie bieraz udaje ze gada przez tel lub ze jest zajetty a jego koledzy na mnie patrza itp. Co to oznacza? Czy ja mu sie podobam? I jak dac mu znak zeby mial pewnosc ze mi sie poodoba? Pomocy ;p z gory dziekuje i przzepraszam za bledy.

Gość gość
nie dawaj mu zadnych znakow, jak go interesujesz to on juz znajdzie sposob zeby sie do ciebie zblizyc :)