Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytulałam się do innego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym żebyście poradzili co robić. Mam 26 lat jestem od 5 lat w związku. Od jakiegoś czasu nam się nie układa. , nie dogadujemy się. Ostatnio poklóciliśmy się o głupotę a mój partner tak się na mnie darł ze aż zaczęłam się go bać. Pomyślałam że może tak naprawdę go nie znam.... nie odzywalismy się do siebie przez kilka dni. W tym czasie spotkałam się z kolegą którego znam dłużej niż mojego chłopaka. Opowiedzialam mu o moim problemie. Gadaliśmy , a on w pewnym momencie przytulił mnie mocno do siebie. Właściwie wtulił mnie w swoje ramiona , jak chłopak wtula swoją dziewczynę. I zaskoczyło mnie to że poczułam się tak bezpiecznie , dobrze jak juz dawno się nie czułam. Po prostu byłam spokojna i nie skupialam się na moich kłopotach w związku. Czy to jest coś bardzo złego ?

Gość gość
Przytulalas sie? Bedziesz w ciazy

Gość gość
masz wyrzuty sumienia? jeśli tak to znaczy że było to coś złego.

Gość samiec_alfa9
masz wyrzuty sumienia? jeśli tak to znaczy że było to coś złego. xxxxx Dokładnie... a zwłaszcza jak będziesz się bała przyznać swojemu chłopakowi bo się może to jemu nie spodobać. Ja jednak martwiłbym się bardziej jego zachowaniem. Związek jak się boisz partnera jest trochę bez sensu. Przynajmniej jak dla mnie.

Gość gość
Tak z jednej strony mam wyrzuty sumienia, z drugiej - ja tak bardzo potrzebowałam tego, przytulenia, pocieszenia ze wszystko będzie dobrze.