Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muzyk 21 lata

W tym kraju idzie zwariowac

Polecane posty

Czlowiek nie moze sobie znalezc zajecia bo ten kraj to bieda. Wobec ciagle mysli o prokreacji :( kierwa mac w piatek juz opuszczam ta piertolona padake ja chce do uk

Gość gość
to nie :D i tak cie znajde i zgwałcę

Gość gość
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. UK to syf, robi sie z niego kraj 3 swiata. Nie polecam. Pisze to z perspektywy kilkunastu lat na emigracji.

Gość gość
zależy gdzie mieszkałeś

Gość prawictwo pospolite 151
dokladnie kolego zależy gdzie mieszkałeś .. Porównaj sobie z WArszawą jakieś badziewne miasteczko ktore ma 8 tys mieszkańców gdzieś na podkarpaciu .. Więc nie cała Polska to bieda ..

Gość gość
Muzyk 21 lat - jesteś młody siusiak i g****o wiesz o życiu. Skoro tak ci tutaj nie pasuje to pakuj manatki i won! I nie opisuj tego na forum, bo nikogo nie obchodzi to, że jesteś nieudacznikiem nie potrafiącym sobie poradzić w życiu, zmuszonym do zmywania anglikom garów za minimalną stawkę. http://swiat-slow.pl

Gość gość
jak koś w POlsce miał biede , to Angliie będzie chwalił Ale nie każdy pochodzi z jakiejśc dziury na podkarpaciu . Wielu ludzi ma to szczęscie ze mieszka we Wrocławiu czy Warszawie i nie myślą o żadnej emigracji .. A myslisz ze kto najczęsciej emigrował do USA ? ludzie mieszkający na wsiach ..

Mi w polsce niczego nigdy nie brakowalo. Ja jestem muzykiem i tam jest lepiej artystom niz w polsce. Ludzie Cie doceniaja za to kim jestes.

Gość prawictwo pospolite 151
Ale ja ci jednak proponuje jak będziesz miał czas za rok albo dwa zebyś sie przeszedł po centrum Warszawy w słoneczny dzień , by poczuć tą biedę w Polsce

Warszawa to mnie piertoli, w tym miescie zyje sam plebs ktory mysli ze jak ma ajfona i mieszkanie to juz krolowie zycia :D🖐️ wiem bopj kuzyn tam miwszka i studiuje. Ciocia mu kypila luksusowe mieszkanie. Studenciaki ktorym bogaci rodzice kupuja mieszkania samochody wysylaja im pieniadze na utrzymanie i wielcy bogacze i krolowie :D

Gość gość
CZY TO PISZE NIEDOROBIONY?