Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ulicach coraz więcej mercedesów, skąd ludzie biorą na nie kasę?

Polecane posty

Gość gość

od kilku miesięcy na ulicach mojego małego miasta widzę coraz większą liczbę mercedesów i bmw. i to nie jakieś bardzo stare zdezelowane egzemplarze tylko całkiem porządne. Przeważnie są one na miejscowych numerach mojego miasta. I tak mnie zastanawia skąd ludzie mają pieniądze na takie samochody. Niby wszystko jest drogie, ludzie mało zarabiają, ale chyba nie wszystkim jest finansowo tak źle. Niby taki biedny naród, a od jakiegoś czasu coraz więcej wypasionych limuzyn jeździ po drogach, i sąsiaduje ze starymi, średnio-starymi, i tanimi samochodami. Jestem pewien że jeszcze pół roku temu no może rok nie widziałem tylu mercedesów na ulicach. Dlaczego ich nagle przybyło i skąd ludzie mają forsę na takie samochody.

Gość Dama w eMpowerze
pewnie ci się tak tylko wydaje bo się starzejesz :P i wydaje Ci sie, że są wypasione bo ''stare'' dla Ciebie zatrzymało się na autach z lat 90tych. Tym czasem świat idzie do przodu, teraz mercedesy czy bmw dziesięciolatki wyglądają lepiej niż nowiutkie Skody, Dacie i inne im pochodne, do tego nierzadko mają lepsze wyposażenie i najzwyczajniej wygodniej i bezpieczniej się nimi jeździ Poza tym nie przesadzaj z tą biedą, jak ktoś ma łeb na karku to sam o siebie zadba i wtedy nawet na wypasiony samochód starczy ;)